2821
2789
عنوان

خواستگار

191 بازدید | 23 پست

سلام

بنظرتون این دونفر مناسب همن؟

دختر۲۷سالشه کارمند گوشی وماشین خوبی داره

ظاهری هم خوبه قدواندام تیپ همه چی اوکیه

خانوادگی هم اوکیه

(ولی خیلی خواستگارای خوبی نداشته)

پسر ۲۹سالشه ارشد داره ولی شغلش آزاده 

یه ماشین ثبت نام کرده چندماه دیگه میاد 

دوتاماشین دیگه داره واسه کارشن یه جورایی شغلش دلالیه میگه درآمدش خوبه

خونه هم میگه به زودی میتونه بگیره

اهل دودو دم نیست 

اخلاقم تا اینجاخوب بوده

خانوادگی ازلحاظ اجتماعی اوکین ولی مالی ضعیفن طبق تحقیقاتمون

چون از دوطایفه مختلفیم اکثرا میگن نه

(من صرفا موقعیت خودم نسبت به اقارو دارم میگم نه بقیه لطفا حاشیه نرین راهنمایی میخوام🥲)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم بد نیست

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

معیارات فقط همینایین که گفتی؟ 

خیلی چیزای مهم تر و اساسی تری هست که باید برای انتخاب همسر بهش توجه کرد. 

بیشتر شناختتو بزار رو خودش اخلاقش صداقتش تفاهمتون اصالت خانواده روحیات عقاید و احترام و شعور و شخصیت و..... 

تاپیک قبلمم به این گیردادن منظورم اینه توانایی مالی دختره بد نیست ۱۰۰خورده ای داده گوشی

من فکر میکنم شما به مادیات خیلی توجه داری.

بهتره با یکی ازدواج کنی که از این نظر باهاش اوکی باشی

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

گوشی خوب جزو آپشن های ازدواجه؟

طرف آیفون داشته باشه آپشنش هم بالا هست خخخخ

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺