2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دقیقا به خاطر سنم و اطرافیان بخدا استرس میگیرم

من رابطمو با خانواده شوهرم کم کردم حتی خونه مامانم هم کمتر میرم. حتی نگاهاشون هم ازارم میده. من دیر اقدام کردم بعد ۹ سال . اشتباه از خودم بود.شما چندساله ازدواج کردین

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕
من رابطمو با خانواده شوهرم کم کردم حتی خونه مامانم هم کمتر میرم. حتی نگاهاشون هم ازارم میده. من دیر ...

میفهمم چی میگید . من 6 ساله ازدواج کردم و سه ماهه اقدام کردیم . 

چقدر وقته اقدام کردید? مشکل چیه?

میفهمم چی میگید . من 6 ساله ازدواج کردم و سه ماهه اقدام کردیم .  چقدر وقته اقدام کردید? مشکل چ ...

۱۵ ماهه.. شوهرم ازمایش داد.اسپرمش کم تحرک بود.خودم هم استرس دارم .. .

شما دیگه چرا دیر اقدام کردین مثل ما؟

۱۵ ماهه.. شوهرم ازمایش داد.اسپرمش کم تحرک بود.خودم هم استرس دارم .. . شما دیگه چرا دیر اقدام کردین ...

نمیدونم والا تا دوسال پیش که جفتمون درس میخوندیم . بعدش هرچی به شوهر اصرار روو اصرار که نینی میخوام میگفت نه زوده . الانم سه ماهه با اصرار من گذاشت که فعلا خبری نیست . 

نه بابا ، به زور راضیش کردم که اقدام کنیم. ولی خودم قبلش تمام ازمایشا رو دادم اوکی بود . 

من بعد ۱۰ ماه که باردار نشدم شوهرم ازمایش اسپرم داد تازه فهمیدیم مشکل از اونه.. وقتو از دست ندین حتما بره ازمایش بده. 

من بعد ۱۰ ماه که باردار نشدم شوهرم ازمایش اسپرم داد تازه فهمیدیم مشکل از اونه.. وقتو از دست ندین حتم ...

حالا اقدام جدیدم میوفته توی عید . انشالله اگه باردار نشدم اردیبهشت حتما میرم