2777
2789
عنوان

چی بخرم؟

175 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبید؟من امسال واسه عید نتونستم هنوز خرید برم کسالت داشتم تازه سرپا شدم

واسه پسر دوسالم چی بخرم الان چی مده؟خودش کت گرم اسپرت دکمه دار و شلوار کتان و بلوز تک و یه دست جلیقه شلوار جین داره ولی قبلا پوشیده 

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا پوشیده باشه اشکالی نداره اگه مرتب هستن بپوشه بازم میتونی یه بلوز تک فقط بگیری براش

منم همینو میگفتم ولی خانواده همسرم.بچه همسن این زیاد دارن خیلی هم چشمشون به تیپ ماست میترسم پشیمون شم چرا نخریدم

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
منم هنوز نرفتم خرید... تو این شلوغی و...گرونی    

من عمل کردم هنوز حالم جا نیومده 

من پیرهن و جلیقه شلوار براش گرفتم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم همینو میگفتم ولی خانواده همسرم.بچه همسن این زیاد دارن خیلی هم چشمشون به تیپ ماست میترسم پشیمون ش ...

واسه بچه های دو ساله ست سه تیکه ترک هست خیلی نازن خیلی شیک هستن 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
واسه بچه های دو ساله ست سه تیکه ترک هست خیلی نازن خیلی شیک هستن 

اوکی ممنون

مبارک.باشه

ممنونم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مد رو نمیدوونم ولی بنظرم بچه باید لباسش آزاد باشه

همیشه براش لباس راحت میخرم میترسم کت اذیتش کنه ولی خیلی گوگولی میشه فکر کنم