2777
2789
عنوان

میگم ازدواج بد داشتن چقدر سخته

107 بازدید | 6 پست

انگار اضافی ای دلت میخاد بری کلا راحت بشی

هر کاری هم بکنی همش پشتت فقط دروغ میگن و بدگوییتو می کنند و هیچوقت هم ازت راضی نیستن 

و بدبختی بعضیا میگن بچه بیاد بهتر میشه ولی دقیقا صد بدترهم میشه

هیچوقت کسی رو نمیشه اصلاح کرد ولی سال اول ازدواج فکر می کنی همه چی رو میشه درست کرد

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

هیج مردی تغیر نمیکنه مگه واقعا خدا بزنه پس کله اش

اره راست میگی اونا که تاوانشو می بینند فقط تغییر می کنند و به راه میان بقیه شون هیچوقت ادم نمیشن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره راست میگی اونا که تاوانشو می بینند فقط تغییر می کنند و به راه میان بقیه شون هیچوقت ادم نمیشن

بابای من بچه ننه بود خسیس  قهر میکرد مادرم براش مهم نبود الان مریضه افتاده گوشه خونه کور شده تقریبا 

خیلی ظلم کرد در حق ما 

بچه ننه فقط دنبال حرف داداش و خواهرش بود من که سپردمش به خدا ولی اصلا آدم خوبی نبود 

بابای من بچه ننه بود خسیس قهر میکرد مادرم براش مهم نبود الان مریضه افتاده گوشه خونه کور شده تقریبا ...

پدر من هم همینطوری بود پیش مادرش هم زندگی می کرد اخرشم مادرو  ول می کنه یه زن دیگه تو شهر دیگه میگیره و جالبه بعصی وقتا پیداش نبود حتی خونه مادرش

ولی ادم نمیشن اینا پدرماهم یه گوشه افتاده اصلا اون بچش نمیزاره بره خونشون اخه همش فقط گند میزنه و دلیلشوهم نمیفهمم برای چی احساس می کنم هیچوقت یاد نگرفته حرفشو بزنه فقط بلده تلافی کنه حتی سر چیزها کوچیک و بیخود

پدر من هم همینطوری بود پیش مادرش هم زندگی می کرد اخرشم مادرو ول می کنه یه زن دیگه تو شهر دیگه میگیر ...

هیچ ظلمی پایدار نمیمونه این به مادرم تهمت میزد که تو خرابی و با یکی دیدمت تاوان کاراشه خیلی آدم بدی بود خیلی