2777
2789
عنوان

این کار کفره❓

275 بازدید | 21 پست

من یه دوماهی با خدا قهر بودم و یجورایی اصلا به وجدش شک داشتم و درکش نمیکردم البته این اولین قهر نبود قبلن هم چند بار پیش اومد ولی یکی دو روزه حل شد... الان دیگه به وجود خداشک ندارم و بهش ایمان دارم ولی دیگه چیزی رو مستقیما ازش نمیخام یا دیگه نذر نمیکنم... میدونم زندگیم فرصتیه که خدا داده ولی آرزوهایی رو از دست دادم دردهایی رو کشیدم که بی حسم کرده به همه چیز و دیگه ازش چیزی نمیخام... بابت داشته هام شکر میکنم برای نداشته هام تلاش دیگه بهش التماس نمیکنم... این کار کفره به نظرتون؟  

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

منم شدم مث تو اما نمازمو ول نکردم

بحثه نمار نیست منظورم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 

ولی اینو بدون شاید خدا داشته امتحانت میکرده 

انقد بهت سختی داده که ببینه آیا تو شرایط بد هم دوسش داری یا نه؟

حتی ائمه که اولیا خدا بودن و خدا دوسشون داشت جقددررر سختی کشیدن 

والله ب من انقد داده استغفرالله فک کنم از ائمه هم بیشتر

به قول معروف "هر که در این بزم مقرب تر است ، جام بلا بیشترش میدهند"

حتی تو قرآنم آیه داریم که بارها و بارها خداوند فرموده بندگانم رو آزمایش میکنم 

امتحانات الهی خییییلی سخته 

انشاءالله هیچ کدوممون در جا نزنیم 

نمیدونم ولی اینو بدون شاید خدا داشته امتحانت میکرده انقد بهت سختی داده که ببینه آیا تو شرایط بد هم د ...

دوستش داشتم ولی سوال اینه که اون دوستم داشت؟آدم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ازش حمایت میکنه و نمیزارع که کار به التماس برسه

ی جورایی درکت میکنم 

من عاشقانه عاشق خدام خیلی از نظر اعتقادی دوسش دارم مذهبی نیستما 

از سال۹۸ ب این ور بعضی جاها ک توقع نداشتم خدا زندگیمو‌ زیر و رو کرد دلم شکست عزیزامو از دست دادم بعدش مادرم فوت شد ی ماه پیش مجبور شدم پسرم و سقط کنم 

مشکلات مالی و از دست دادن پس انداز و همه چی 

میدونی چجوریه حسش اینکه با تمام وجود دوسش داری همه چی و ب خودش سپردی همه چی و ازون خاستی اما بد دلت و شکسته ‌

با دل شکسته عاشقشم

ب این نتیجه رسیدم هر ک در این درگه مقربتر است جام بلا بیشترش میدهند 

به قول معروف "هر که در این بزم مقرب تر است ، جام بلا بیشترش میدهند"حتی تو قرآنم آیه داریم که بارها و ...

اگه سخته قبولش میکنم ولی نه هفت روز هفته خفه شدم دیگه...