fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 عنوان کیا از ازدواج شانس نیاوردن 138 بازدید | 11 پست بنطرتون دلیلش چیه و مشکل شماها چیهو چقدر بده که می گفتن بچه بیادبهتر میشه برای من که دقیقا خیلی بدتر هم شد کاش ادم بی کس نباشه انگار بیشتر اذیت می کنند اگه ازت خوششون نیاد اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم 1404/05/13 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 ازدواج کلا عنههه برای همه اینطور نیست.. اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
nela7713 عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 4109 ازدواج سابقم ...همسر سابقم یه آدم رفیق باز ...به شدت بی نظم ...بی اهمیت نسبت به خونه و زندگی ...خودشیفته و منم منم زیاد می کرد ...منو کوچیک می کرد و از کوچیک ترین رفتارام خرده و ایراد می گرفت ...دیر میومد دیر می رفت تا نصفه شب با رفقا
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 شانس من کلا طوریه برام جور نمیشه اگه بد گیرت بیاد خیلی بدتره جدی میگم اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 من ، میشه تجربتو بگی ممنون میشم اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 ازدواج سابقم ...همسر سابقم یه آدم رفیق باز ...به شدت بی نظم ...بی اهمیت نسبت به خونه و زندگی ...خودش ... خب یعنی خاتواده خودش هم تو اولویت نبود فقط رفیقاش اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
nela7713 عضویت: 1403/11/08 تعداد پست: 4109 خب یعنی خاتواده خودش هم تو اولویت نبود فقط رفیقاش هیچکس فقط خودش و رفقاش
fereshteh_mis مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2533 هیچکس فقط خودش و رفقاش مادرش چیزی نمیگه اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم