2789
عنوان

زگیل تناسلی

301 بازدید | 13 پست

دوستان کسی اینجا هست که بدون اینکه زائده روی ناحیه تناسلیش بزنه ولی توی تست پاپ اسمیرش hpv یا همون زگیل تناسلی مثبت بشه براش؟اگه اره چه علائمی داشتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نمیشه معمولا داره نشونه ای چیزی من داشتم ورودی واژن نزدیک مقعد معذرت خواهی میکنم زده بودم که با ...

عزیزم دهانه رحمتون رو درگیر نکرده بود؟ بعد درد زیرشکم و کمر درد داشتید؟

عزیزم درخواست دادم

کجا میری هز کی هر چی گفت میرید 

اینجا هیچی معلوم نیست طرف نه پستی داره نه چیزی تازه عضو شده 

یکم عاقلانه تر رفتار کنید بعضی ها آنقدر روش های سواستفاده و اخاذی بلدن که به مغزتونم نمی رسه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

سلام من زائده نداشتم داخل آزمایشم تایپ 16 و 18 رو درگیر بودم هیچ علائم خاصی هم نداشتم توی همین سایت یکی رو معرفی کرده بودن باهاش ارتباط گرفتم درمانم رو انجام داد جواب آزمایشم کامل منفی شد حالا من شمارش رو میزارم هرکی نیاز داشت باهاش صحبت کنه

09233035316 آقای نظری

عزیزم اگه تو آزمایش مثبت هست شما باید بری یه ازمایش مخصوص بدی بعد یه تستی هست که نمونه برداری میشه اونم حتما انجام بده اگه ویروس داشته باشی میبینن در چه حدیه بعد دارو میدن داروهای تقویت سیستم ایمنی بدن که معمولا قارچ شی تا داخلش هست وخیلی خوبه جلوی ویروس میگیره نگران نباش