2777
2789
عنوان

اقدام ناموفق

131 بازدید | 26 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من یکسال و پنج ماهه عروسی کردم یعنی از 23فروردین پارسال عروسی کردم و ازارذیبهشت اقدام کردم ولی بدبختانه جواب نگرفتم چاق بودم پریودم نامنظم هست متاسفانه سه تا دکتر عوض کردم و کلا دارم ناامید میشم عاشق بچم تنبلی تخمدان دارم دکتر گفت درمان شده اگه شده چرا خبری نیست پس خسته شدم بس که هربار عقب میندازم فک میکنم حاملم ولی چیزی نیست 

شما چن بار اقدام کردین برا تنبلیتون چیکار کردین من حتی باشگاهم میرم سه بارم سینالف زدم خدا به حق همین روزا و حسین به همه بچه بده خسته ام واقن خسته خسته ام 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنبلی درمان نداره دکترت چقدر بی سواد که گفته درمان شده 

تنبلی کلا باعث میشه دیرتر باردار شد شماهم بهتره زیر نظر متخصص درست و حسابی باشی هی عوض نکنی  

شما حتما لاغر کن و ورزش منظم اونم هوازی داشته باش رژیمم حتما بگیر 

باید زمانش برسه زمانشم دست خداست لنظرم زورکی چیزی نخواه خدا صلاحتو بهتر میدونه اینقدرم این داروهارو ...

گاهی بخودم میگم خدا خودش بهتر میدونه مهسا جان عجله نکن زمانش برسه بهت میده شبا با فکر بچه میخابم صبحا با فکر بچه و بی بی چک مثبت بیدار میشم عزیزدل مادر کجایی بیا دیگه 

منم شرایطم مثل تو هست یک سال هشت ماه ازدواج کردم ولی نمیشه 

بعد تنبلی هم درمان نداره اصلا فقط با قرص و مکمل و .. باعث کنترل شدن میشه 

من پدر اینوفیک میخورم ولی نمیشه 

اگه نشد دکترم گفت برین ای وی اف چون این دارو های محرک و.. ذخیره تخمدان رو هم میاره پایین

من مامان میشم ☺️💪

میری باشگاه چی؟؟ دیگه اگه موثر نبود انقدر دکترا نمیگفتن

دوچرخه تردمیل و تناسب اندام و کاهش وزن از ماه پیش شش سانت رفته شکمم خواهر دکترام میگن پیاده روی کن 

منم شرایطم مثل تو هست یک سال هشت ماه ازدواج کردم ولی نمیشه بعد تنبلی هم درمان نداره اصلا فقط با قرص ...

ای خدا😔چی میشد مام طبیعی باردار بشیم چی میشه معجزتو به ماهم نشون بدی مگه ما سهم نداریم به اندازه یه بچه اخه 😓