2789
عنوان

من چیشدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقط اومدم بپرسم کسی مثل من شده؟؟خیلی ترسیدم😢😢

من تا هفته ۱۶ اینجوری بودم سر کار هم یهو چرتم می گرفت چشام میرفت 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اره الان کباب خوردم.شام ک خوردم یهو چشمام سنگین شد..میترسم چیزی بشه.😢😢

به نظرم طبیعی هستش...ولی اگه دیدی بازم بعد از غذا خوردن این حالت تکرار سد حتما حتما به دکترت بگو که آزمایش غلظت خون بده...اگه آزمایشت مثبت بود بهت آسپرین میدن یا هپارین تزریق میکنن... البته از خستگی میتونه باشه که این حالت بهت دست میده...  

به نظرم طبیعی هستش...ولی اگه دیدی بازم بعد از غذا خوردن این حالت تکرار سد حتما حتما به دکترت بگو که ...

ممنونم از توجهت عزیزم.ببین الان رفتم تو سایتا مطالعه کردم.یه ازمایش خونم داشتم مربوط ب چندماه قبل بودش که الان نگاه کردم توش htc که همون هماتوکریت هست و شمارش گلبول های قرمز خون هست رو دیدم توش مقدارش بالا نبود و توی رنج طبیعی بود.از طرفی بعضی از علایم غلضت خون مثل کبودی لب و ناخن یا برافروختگی رنگ صورت یا قرمزی چشمارو من ندارم.منکه همیشه همه ب هم میگن رنگت پریده هست.اینا بعضی علایم دیگشه.با این وجود ب نظرتون ممکنه بازم خونم غلیظ باشه؟؟؟😢😢

ممنونم از توجهت عزیزم.ببین الان رفتم تو سایتا مطالعه کردم.یه ازمایش خونم داشتم مربوط ب چندماه قبل بو ...

عزیزم اصلا به خودت نگرانی راه نده.... علائمش رو نداری پس نگران نباش