2777
2789
عنوان

لطفا نظر بدید

156 بازدید | 18 پست

امروز صاحبخونه بغلی با زنش  اومد در خونمون کلا برامن غریبه هستن اولین باره میان

در زدن منم درو اندازه یه مورچه باز کردم و خودم پشت در موندم و بیرون نرفتم  اصلا منو ندیدن ینی

و سوالاشو پشت در جواب دادم یعنی امپیتری بود کلا تصویر نداشتن 

شوهرش پرسید اقاتون هست گفتم نه نیستن بعد گفت باهام تماس گرفته چیکارم داشته 

گفتم میخاسته خونه رو دست یه ادم خوب بدید همین بعد زنش گفت چطور بفهمیم ادم خوبیه اخه منم حوصله کل کل نداشتم درو بستم 

اخه تازه از خواب پریدم و حوصله نداشتم پریودم بودم  زنشم میخاست کل کل کنه باهام دیگ درم زود بستم 

الان نمیگن این خانوم چرا اینجور بود اصلا دم در نیمده؟؟؟؟ خودشو به ما نشون نداده؟؟؟؟آبروم رفت😅

شما باشید چه فکری میکنید

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

نشون ندادن خودت هیچ.چرا خانم سوال پرسیده در و بسی؟

نه سوالای شوهرش تموم شد چند ثانیه سکوت بود 

من فکر کردم سوالاش تموم شده 

بعد داشتم درو میبستم که زنه اینجور گفت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نشون ندادن خودت هیچ.چرا خانم سوال پرسیده در و بسی؟

شما چه فکری کردید؟

من خابالو  وپریود بودم سوالای شوهرشو جواب دادم دیگ تموم شدن داشتم درو میبستم که خانومش اینطور گف

ببخشیدا ولی چون پرسیدی راستشو میگم اگ بدون خدافظی دروبستی میگفتم چ بی ادبه

خب حرف مفت میزد من از خواب بیدار کردن سوال چرت میپرسیدن 

شما چه فکری کردید؟من خابالو وپریود بودم سوالای شوهرشو جواب دادم دیگ تموم شدن داشتم درو میبستم که خا ...

ببخشیداتورو خدا پرسیدی میگم.

😵‍💫😵‍💫😵‍💫🤕🙈🙈🙈فکرمیکنم چه بی ادب که صحبت میکردم در و بست

ی مانتو یا چادر میپرسیدی در باز میکردیمیخواستی در ببندی خداحافظی میکردی نکه وسط حرف زدن یهو درو ببند ...

خب اونا سوالاشون تموم شد چرا خداحافظی نکردن من چند ثانیه موندم سکوت بود بعد درو خاستم ببندم اون داشت صحبت میکرد 

ی مانتو یا چادر میپرسیدی در باز میکردیمیخواستی در ببندی خداحافظی میکردی نکه وسط حرف زدن یهو درو ببند ...

زنش میخاست کل کل کنه خوب منم شرایطم اوکی نبود 

خب اونا سوالاشون تموم شد چرا خداحافظی نکردن من چند ثانیه موندم سکوت بود بعد درو خاستم ببندم اون داشت ...

چون سوالشون تموم نشده بود خداحافظی کنن

میخواستی درو ببندی میگفتی خداحافظ بعد می‌بستند یا حداقل دیدی زن داره حرف میزنه دوباره در باز میکردی

به هرحال کسی اینجوری رفتار کنه فکر خوبی درموردش نمیکنن

خوب نباید بدون خداحافظی درو میبستی به نظرم یه آشی شله ای چیزی درست کن بجاش ببر دم خونشون 

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
شما چه فکری کردید؟من خابالو وپریود بودم سوالای شوهرشو جواب دادم دیگ تموم شدن داشتم درو میبستم که خا ...

حرف دلمو بزنم دلخور میسی حتما با صدای بلند حرفمو میگفتم تا بشنوی😂😂😂