2777
2789
عنوان

خورشت قیمه

82 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من فردا برای ظهر ناهار مهمون دارم ساعت ۱۲ کلا برای ۴ نفر میخوام خورشت قیمه بزارم 

از اونجایی که صبح زود خیلی سخته برام بیدار بشم و تنبلم تو خواب😂

میخواستم بپرسم اگه قیمه رو امشب بار بزارم و خاموش کنم زیرشو برای فردا بد میشه؟

یا حتما فردا صبح باید درست کنم؟

چند ساعت طول میکشه تا بپزه؟

نمیخوام حالت موندگی بگیره و میخوام تازه باشه

و نکته دیگه اینکه تو قابلمه میپزم و گوشتم هم گوسالست

فردا صبح بیدار شو 

از شب قبل تازه نیست دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

قیمه طعمش عوض نمیشه امروز بپز بذار یخچال فردا سیب زمینی سرخ کن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ صبح از چه ساعتی بار بزارم خوبه که برای ۱۲ اماده باشه؟

۴ساعت بذار جا بیوفته 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حالت موندگی نمیگیره؟

نه قیمه نه بوش عوض میشه نه شکلش

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت