2777
2789
عنوان

کم کاری وکیل

125 بازدید | 24 پست

حکم جلب کسی رو دادم 

وکیل بهم گفته بود من برات میگیرمش

الان سه ماهه گذشته کلا سه بار رفته سراغ طرف

هر بار میگم پس چی شد؟؟؟ میگه حالا چن روز صبر کن  

همش به بهانه های مختلف میپیچونه

پرونده مالی هم هست٫…. میخواد آخرسر ده درصد برداره برا خودش!!!!

الان دیکه مجبورم دوباره هزینه کنم خودم تلاش کنم برا گیر انداختن طرف

رودرواسی هم دارم باهاش 

شما بودین چیکار میکردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید وکیل با اون یارو تبانی کرده احتماله حالا شایدم اینجوری نباشه

بخدا آدم شک میکنه

میگم برو کسب و کارشو توقیف بکن میگه نهههههه بزار خودشو بگیریم

سه ماهه منو علاف کرده

بخدا آدم شک میکنهمیگم برو کسب و کارشو توقیف بکن میگه نهههههه بزار خودشو بگیریمسه ماهه منو علاف کرده

برو حق وکالتو ازش بگیر بده یکی دیگه 

رفتی بهش بگو ۳ ماهه منو علاف کردی نمیری بگیریش منم نمیخام دیگه وکیل پروندم باشی

انقدم ادعاش میشهسه بار رفته کلا مغز منو خورده انقد منت میزنه منتظره من برم بگیرمش ده درصدشو راحت برد ...

البته خیلی از همکارا تو پرونده مالی و چک تا مرحله صدور حکم جلب پیش میرن و با موکل توافق میکنن که جلب با خودشون باشه 

از طرفی کسب و کارشو توقیف کنه رو متوجه نشدم؟؟

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

برو حق وکالتو ازش بگیر بده یکی دیگه رفتی بهش بگو ۳ ماهه منو علاف کردی نمیری بگیریش منم نمیخام دیگه و ...

میدونی قضیه چیه؟ ایشون از اول وکیل پرونده های من بوده (پروسه طلاقم)همه رو گند زد فقط یه مهریه رو رای خوب برام گرفت (بیشتر مدارک رو هم خودم بهش داده بودم ) گله کردم گفتم چرا بقیه رو گند زدی بهش برخورد رفت ..من موندم و پرونده های نصفه نیمه ..با بدبختی مهریه رو رسوندم به اجرا …حکم جلب گرفتم یه روز منو اتفاقی تو دادگاه دید گفت من میرم میگیرمش…حکم جلب رو گرفت! منم به امید اون هیچ کاری نکردم الان سه ماه شده اینم وضعیتمه

البته خیلی از همکارا تو پرونده مالی و چک تا مرحله صدور حکم جلب پیش میرن و با موکل توافق میکنن که جلب ...

میدونی قضیه چیه؟ ایشون از اول وکیل پرونده های من بوده (پروسه طلاقم)همه رو گند زد فقط یه مهریه رو رای خوب برام گرفت (بیشتر مدارک رو هم خودم بهش داده بودم ) گله کردم گفتم چرا بقیه رو گند زدی بهش برخورد رفت ..من موندم و پرونده های نصفه نیمه ..با بدبختی مهریه رو رسوندم به اجرا …(باقی پرونده هامم خراب شد)

حکم جلب گرفتم یه روز منو اتفاقی تو دادگاه دید گفت من میرم میگیرمش…حکم جلب رو گرفت! منم به امید اون هیچ کاری نکردم الان سه ماه شده اینم وضعیتمه

حرفت بهش برخورده داره اذیت میکنه میدونه خودت نمیتونی سواستفاده میکنه

دقیقا

داره انتقام میگیره

الان میگم حکم جلب رو بده خودمون فریم پیداش کنیم بگیریمش

میگه نههههه شما برید پیداش کنین زنگ بزنین من بیام برا جلبش

البته خیلی از همکارا تو پرونده مالی و چک تا مرحله صدور حکم جلب پیش میرن و با موکل توافق میکنن که جلب ...

شما وکیلی ؟ تو رو خدا یه راهنمایی منو‌بکن نمیدونم باید چیکار کنم