آنشرلی_۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 97 عنوان میشه بیایین 98 بازدید | 5 پست شبا خوابم نمیبره جسمم خسته ست ولی اصلا نمیتونم بخابم الان دقیقا۴۸ساعته نخوابیدم نمیدونم چیکارکنم به نظرتون چرا اینجوریم 1404/05/13 | 07:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی_۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 97 خشکی مغز عزیزمزود عصبی میشی؟ بله فک کنم زود عصبی میشم زود ناراحت میشم از همه چیز و واکنش نشون میدم
zahrabanou عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 602 بله فک کنم زود عصبی میشم زود ناراحت میشم از همه چیز و واکنش نشون میدم عزیزم من خودم همین مشکلو داشتم تو طب سنتی میگن از خشکی مغز هست و صفرامخصوصا شب ها آدم خوابش نمیبره
آنشرلی_۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 97 عزیزم من خودم همین مشکلو داشتم تو طب سنتی میگن از خشکی مغز هست و صفرامخصوصا شب ها آدم خوابش نمیبره راهی برای درمان هست چندساله اینجوریم آرزومه خوابم ببره خواب راحت ندارم کلی بیداری میکشم تا خوابم ببره شما خوب شدین؟
zahrabanou عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 602 راهی برای درمان هست چندساله اینجوریم آرزومه خوابم ببره خواب راحت ندارم کلی بیداری میکشم تا خوابم ببر ... بله هست من فقط تلاش کردم بزور بخوابم و میخوابم ولی شما درمان رو پیش بگیرین راحت شینتو طب سنتی درمان داره