2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم خودمم خوشگل نبودم ولی چاره چیه بیخیال

ایشالا بختت خیلی قشنگ باشه

البته من تو نی نی سایت تجربه زیاد دارم هرکی خودشو خیلی زشت میبینه عکس میده می فهمی مشکل عدم اعتماد به نفسه فقط

ببین دوستم اینکه چهره قشنگی داری یا نه مهم نیست 

مهم درون و ذات آدماست 

من یادمه تو دوران دبیرستان یک دوستی داشتم خیلیییی خوشگل بود خیلی اما به شدت خودخواه بود پشت سر بقیه حرف میزد مسخره میکرد و.... 

این آدم با اینکه خیلی قشنگه هنوز تو ذهن من مزخرف ترین آدم زندگیمه 

اما دوستایی هم دارم که چهره معمولی دارن 

یا به تعبیر ماها قشنگ نیستن 

ولی انقدر مهربون و دوست داشتنی هستن 

که من اصلا متوجه چهره اون ها نیستم 

ذات آدم باشید قشنگ بشه 

واااااخب باشی،زشت هم باشی اعتماد به نفس داشته باشی بقیه زیبا میبینتت

دقیقا همینطوره.. انقدر ادم معمولی دیدم که چون مرتب هستن و اعتماد به نفس خوبی دارن همه احساس میکنن چقدر زیبان.. 

گاهی امید، تنها 

دوست عزیز هیچ کس زشت نیست فقط ماها انقدر چشممون عادت کرده همه عملی باشن ک فکر میکنیم زشتیم مخصوصا این چندساله ک اینستا زیاد بین مردمه هرکیو میبینی زیباست ولی ایا قبل عملشون هم قشنگ بودن؟ن مسلما،پس خدا هیچ کس رو شبیه هم خلق نکرده و همه ب اندازه خودشون زیبایی دارن،ولی اگه میبینی اینجوری حس خوبی به خودت نداری اگه نیاز داری تغییری انجام بدی رو خودت حتما اینکارو کن تا حس بهتری بگیری اونم ن بخاطر دیگران فقط ب خاطر خودت