2777
2789

نفسم در نمیاد از حال خرابی داغونم خیلی مسئولیت دارم لطفا معرفی کنید ک خواب اور نباشه حداقل چون کار و درس باید برسم بهشون همش گریه میکنم همش غمگینم کمکم کنید لطفا دعاتون میکنم فقط یکم ارامش فقط یکم خوش باشم ب چیزی فک‌نکنم توروخدا فقط اینجا رو دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تپش قلب داری پروپرانول استفاده کن ارام بخش ها معمولا خواب اورن

اسنرس بیش از اندازه ک حتی تو خابم پامو تکون میدم وابسگی شدید ب یک فرد ک فقط هی میگم چرا دیر جواب داد چک کردن خسته کننده نشخوار فکری دیوانه کننده دکترم خوب نکرد منو یک فرد عصبی هستم ک ن دیگ دوست مونده برام ۳ سال خونه هستم ب جز رشته دلخواهم نمیتونم ب چیز دیگ فک کنم یا برم بریدم عدم تمرکز نمیزلره درس بخونن شکست عشقی ی طرف و خانواره ی طرف

جای دور افتاده بدون امکانات زندگی میکنم  خسته شدم از ادماش و کوچه های تکراریش بببخشید زیاد نوشتم دلم پر بود

اسنرس بیش از اندازه ک حتی تو خابم پامو تکون میدم وابسگی شدید ب یک فرد ک فقط هی میگم چرا دیر جواب داد ...

ی بنده خدایی بود مشابه شما.اونم انقدر درس خوند تا تونست بعد شاید ۷_۸سال پزشکی قبول شه اونم خیلی حرف شنید خیلی اذیت شد

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

فلوکستین بخور والی باید حداقل هشت ماه بخوری تاثیرش هم از دو هفته بعدش شروع میشه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
دکتر رفتم برام کلونازپام و الپرازولام و اینا تجویز کردن ولی خواب الودگی کست منو نتونستم ارامه بدم

فقط این دوتا و داد؟ چه دکتر بی سوادی ،این دوتا که فقط خواب آورند 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده