2777
2789
عنوان

بی خوابی

227 بازدید | 28 پست

مشکل من بی خوابی هست ،این که حدود ساعت ۱۱ که تصمیم میگیرم بخابم فورا به خواب نمیرم و باعث میشه فکر وخیال های عجیب بیاد سراغم ،استرس شدید میگیرم با تپش قلب بدنم مور مور میشه حس میکنم چیزی داره بهم نزدیک میشه با وجود اینکه مطمئنم کسی داخل اتاق نیست ،حتی وقتی لامپ رو روشن میزارم هم همین حس ترس رو دارم،

ناگفته نمونه که من درحال جدایی هستم و الان با همسرم داخل ی خونه ایم و اتاق ها جدا و من ی مدته که دچار این ترس موقع خوابیدن شدم ،قبلا میشد حدود دو سه هفته هم خودم داخل خونه تنها بودم وهیچ ترسی از تنها خوابیدن نداشتم،چن ماهی هست که اینطوریم  بعد از طلاق هم خودم باید تنها زندگی کنم و این استرس و اظطراب کلا خوابم رو به هم ریخته

موقع خواب دعا گوش بده و ریلکس باش یا کتاب رمان بخون که هم ذهنت از ترس پرت بشه و هم چشمات خسته بشه که خوابت ببره شایدم از استرس اینجوری شدی با تجویز دکتر میتونی ارامبخش بخوری من یه مدت میخوردم خیلی اثرداشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد ی مدت که قطع کردید دیگه مشکل خواب نداشتید؟

نه من پوکساید میخوردم ولی یه سری عوارض داشت بعد یه مدتم قطعش کردم و اوکی شدم ولی قرصای سبک ترم هست که داروخونه بدون تجویز میده ولی من پیشنهاد میکنم دکتر بری بهتره 

نه من پوکساید میخوردم ولی یه سری عوارض داشت بعد یه مدتم قطعش کردم و اوکی شدم ولی قرصای سبک ترم هست ک ...

ی نوبت روانپزشک انلاین گرفتم پیام دادم بهش تا صب بشه جوابمو بده ببینم چی میگه

ی نوبت روانپزشک انلاین گرفتم پیام دادم بهش تا صب بشه جوابمو بده ببینم چی میگه

خیلی که خوبیه حتی مشاور برای صحبت و تخلیه هم خیلی خوبه... چندسالتونه؟ احتمالا بخاطر شرایط زندگی اضطراب داری و خودت متوجه نمیشی