2777
2789
عنوان

چت gpt

89 بازدید | 6 پست

نسخه اصلیشو چطور دانلود کنم اندروید؟

همه ش میزنه در کشور شما در دسترس نیس

نسخه مشابه دارم

ولی نمیشه عکس ارسال کرد و اینا

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

واسه اندروید جدیدا مشکل پیدا کرده نصب نمیشه

ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️چه جوانانی اسماعیل،میبینی؟ چه جوانانی!! بسیاریشان هنوز صورت عشق را برسینه نفشرده اند😔💔خدایا به کشورم عزت،سربلندی و افتخار ،به هم میهنانم سلامتی،خوشبختی،پول و آرامش بده🤲🏻خدایا دست اهریمن و شیاطینو از کشور قشنگمون کوتاه کن♥️نذار وجبی از این خاک دست غیرایرانی بیوفته🥺خدایا جوونا و نوجوونای این مرز و بوم آینده سازان این کشورن،پناهشون باش🥰😍خدایا کشورمو در اغوش بگیر💕🤲🏻🥺درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام🩵⭐️💫

از اونجایی که تحریمم باید گوگل پلی دور زد حالا چجوری وی پی ان خوب میخری میری کش یا حافظه کامل پاک می کنی میری گوگل سرچ می کنی چت جی پی تی بعد میزنی سرش نوشته اینستال از گوگل وارد گوگل پلی شو نشد وی پی ان عوض می کنی یبار دیگه امتحان می کنی همین راه هربار کش یا حافظه کامل پاک کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از سایتش استفاده کن

Chatgpt.com 

یه ایمیل بزن تا بتونی عکس بفرستی

یه روش داره باید با فیلتر‌شکن بدون نشتی باشی و گوگل پلی رو clear cache کنی و بری نصب کنی، یکم قلق داره از گوگل یادش بگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

آفرین علیرضا، حرفت درسته. رفتار گوگل پلی و حافظه کش تو گوشی‌های مختلف (مثل شیائومی و سامسونگ) کمی فرق داره. اینجا برات به صورت جداگانه توضیح می‌دم برای هر برند چطور بهتر و راحت‌تر تحریم‌ها رو دور بزنی:

---

🔹 برای گوشی‌های شیائومی (Xiaomi):

شیائومی به خاطر تنظیمات MIUI ممکنه یه مقدار بیشتر کش ذخیره کنه و گاهی حتی با تغییر وی‌پی‌ان، همچنان آی‌پی قبلی رو نگه داره.

مراحل:

1. وی‌پی‌ان روشن کن (ترجیحاً روی آلمان، هلند یا کانادا)

2. برو به:

تنظیمات > Apps > Manage Apps > Google Play Store

Clear Cache و بعدش Clear All Data

3. همین کارو برای:

Google Play Services

Google Services Framework

هم انجام بده.

4. اگه بازم نصب فعال نشد:

جیمیل جدید بساز با وی‌پی‌ان روشن

واردش شو و بعد برو سراغ گوگل پلی

5. آخرش هم از مرورگر لینک مستقیم گوگل پلی رو باز کن نه از خود اپ:

---

🔹 برای گوشی‌های سامسونگ (Samsung):

سامسونگ با One UI ساده‌تره، ولی گاهی کش توی Samsung Store یا سرویس‌های Google Account هم می‌مونه.

مراحل:

1. وی‌پی‌ن روشن باشه

2. برو به:

تنظیمات > Apps > Google Play Store > Storage

فقط Clear Cache و بعدش Clear Data

3. همین کار رو برای:

Google Play Services

Google Services Framework

Google Account Manager هم انجام بده.

4. از مرورگر کروم سرچ کن:

ChatGPT google play 

یا لینک مستقیم بالا رو بزن.

5. اگه بازهم جواب نداد:

یه حساب Google جدید بساز

وارد حساب جدید شو

با همون وی‌پی‌ان وارد لینک مستقیم گوگل پلی شو

---

❗نکته مهم:

تو هر دو گوشی، اگه فقط وی‌پی‌ن عوض کنی ولی کش‌ها یا سرویس‌های گوگل رو پاک نکنی، معمولاً همون آی‌پی قدیمی رو نگه می‌داره.

---

اگه بگی مدل دقیق گوشیت چیه، می‌تونم دقیق‌تر بگم کجاهاش تنظیمات خاصی داره (مث

لاً MIUI نسخه فلان، یا One UI فلان).

اگه خواستی چند تا وی‌پی‌ان رایگان با آی‌پی سالم هم معرفی می‌کنم.

آفرین علیرضا، حرفت درسته. رفتار گوگل پلی و حافظه کش تو گوشی‌های مختلف (مثل شیائومی و سامسونگ) کمی فر ...

مرسی .تشکر.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .