بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لیزر موهای زائد روش خوبی هست. من انجامش دادم و توی 6 جلسه تمام موهای زائد از بین رفت. البته دکترم گفته که هر 4 ماه یکبار هم باید مراجعه کنم. البته اینم بگم که اگر دکترتان کار بلد نباشه و یا دستگاه لیزرش خوب نباشه هم نتیجه خوبی نمیگیرید و هم شاید لیزر موهای زائد دردناک باشه براتون. البته من از میکرونیدلینگ هم که استفاده کردم خیلی خوب انجام داد. البته کلینیک شامل خدمات آر اف فرکشنال و لاغری موضعی هم می باشد.هرچه دستگاه از برند معتبرتر و جدیدترى باشد قطعا هزینه هرشات دستگاه و تعویض فلش لامپ دستگاه بیشتر خواهد شد.و در نتیجه هزینه انجام لیزر هم افزایش مى یابد. بعضى دستگاهها مثل آى پى ال ،ایلایت و آى پى ال-اس اچ آر دستگاههاى ارزانترى هستند و در نتیجه هزینه انجام کار با آنها کمتر مى باشد اما بدلیل اینکه سیستم نورى دارند برگشت موها با این دستگاهها سریعتر و بیشتر اتفاق مى افتد و در نتیجه تعداد جلسات افزایش مى یابد در هنگام لیزر موهای زائد حواستان به کلینیک زیبایی که بهش مراجعه می کنید باشه. تجربه پزشک تان و همینطور دستگاه لیزری که استفاده می کنه خیلی مهمه. در کل برای لیزر موهای بدن بایستی وسواس لازم رو داشته باشید والا نتیجه خوبی که نمیگیرید و اذیت هم میشید. مخصوصا برای لیزر موهای ناحیه تناسلی حواستان بیشتر باشهمرکز لیزر مو و زیبایی بهتین با بهره گیری از سه دستگاه جدید و قدرتمند ( الکساندرایت ، دایود و اس اچ آر ) انواع خدمات لیزر موهای زائد کل بدن را به مراجعین خود به بهترین شکل ممکن ارائه می کند.لیزر موهای زائد کل بدن ، لیزر موهای بدن ، لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی ، لیزر موهای صورت ، لیزر موهای زیر بغل ، لیزر موی زائد ، لیزر موی بدن ، لیزر موهای ناحیه تناسلی ، برداشتن خال، ازبین بردن ریزش مو،جوانسازی مو، تزریق ژل ، تزریق بوتاکس، مزوتراپی ، میکرونیدلینگ ، میکرودرم ، خالبرداری، لاغری موضعی، آر اف لیفت، rf لیفت پوست ، کویتیشن و انواع خدمات زیبایی در کلینیک لیزر و زیبایی بهتین انجام می شود.مشتریان گرامی برای گرفتن وقت قبلی حتما یک یا دو روز قبل از مراجعه بین ساعت 10 تا 19 با منشیهای کلینیک زیبایی بهتین تماس گرفته و هماهنگ نمایید . همچنین شما می توانید به صورت تلفنی مشاوره های قبل از لیزر را از ما دریافت نمایید.همچنین مشاوره حضوری در کلینیک لیزر و زیبایی بهتین رایگان میباشد.