2777
2789
عنوان

قد پسر لاشی

133 بازدید | 11 پست

قد پسر تا چه حد براتون مهمه؟ 

چند باشه خوبه؟ 

۱۸۱ اوکیه؟ 

من یکی رو میشناسم گفت ۱۹٠ ولی ۱۸۱ از آب درومد جوابش هماین بود با دستگاه اندازه گرفته ۱۹٠ دراومده😐

دارا اسم داداشمه   

قد 175به بالا 

خانه دل تنگ غروبی خفه بود مثل امروز که تنگ است دلم پدرم گفت چراغ و شب از شب پر شد من به خود گفتم یک روز گذشت مادرم آه کشید زود بر خواهد گشتابری اهسته به چشمم لغزیدو سپس خوابم برد که گمان داشت که هست این همه درد در کمین دل آن کودک خرد ؟ آری آن روز چو می رفت کسیداشتم آمدنش را باورمن نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا بازنگشتی دیگر ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قد پسر لاشی؟

پسرا همه لاشی ان

پس همه طیف قد داریم

آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...

در حدی که بلند تر باشه

برای من ۱۷۵ به بالا اوکیه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱