مهم اینه که از الان جوری زندگی کنی ک جای پشیمونی نذاری ، خیلیا تو دبیرستان سنشون همونیه که باید باشه ولی دو سه سال پشت کنکور میمونن و از اینجا از دانشگاه عقب میمونن
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
مادربزرگم تعریف میکنه جوونیاشون یه همسایه داشتن بچش همش میفتاده اونم هر سال میگفت فدای سرت قربونت برم یسال دیرتر دکتر میشی ولی جدای شوخی منی که شاگرد زرنگ بودم و برای ۱۷ گریه میکردم به هیچ جا نرسیدم درس هم مثل ازدواج و بخته
مثلا دو سال دیرتر دیپلم بگیری به کجای عالم برمیخوره؟
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
دقیقا میخوام همینکارو کنماز نهم دارم برای کنکور دست و پا شکسته میخونمبنظرت این میتونه جبران کنه؟ 😭
چرا که نه ، از الان که دهم هستی زمان خیلی خوبیه برای شروع کردن
الان غصه درسا رو نخور چون تایم داری دهم رو سعی کن با کلاسا حتما پیش بری و شب امتحانی نباشی گلم
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم