2821
2789
عنوان

آیت الکرسی

66 بازدید | 6 پست

دوستان یه سوال خیلی فوری دارم کی تا حالا با آیت‌الکرسی گره از کارش باز شده؟ یعنی واقعاً حاجت روا شدید؟ اگه آره، بگید چجوری؟ تو چه موردی؟ هر کی تجربه‌ای داره، لطفا دریغ نکنه، خیلی دوست دارم بدونم .. 

بارالها تو نظرکن به دلم، حال دلم خوب شود .. 

من ۴۴مرتبه خوندمش برا نمره زبان ۱۰ شدم آخرش ولی پاس شد خداروشکر 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من بهم خیلی آرامش میده..میگن برا مشکلات خوبه درسته 

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

عزیزم تو هر چیزی که میخونی بستگی به ایمان خودت ازش سود میگیری 

آیت الکرسی یکی از چیزای بزرگه متش ترجمش اول بخون و بفهم یعنی اول سعی کن بفهمی بعد فکر کن راجبش بعد با توکل بر خدا بخون نتیجه میگیری 

یا علی

عزیزم تو هر چیزی که میخونی بستگی به ایمان خودت ازش سود میگیری آیت الکرسی یکی از چیزای بزرگه متش ترجم ...

شما نتیجه گرفتین ؟

بارالها تو نظرکن به دلم، حال دلم خوب شود ..