2777
2789
عزیزم پسر شما پاشو میخاروند.این بچه صورتشه.کورتونیو که واسه پا میدن با صورت فرق داره.هر چیزیو که دکت ...

درکل برای حساسیت دکتر تجویز کرد بعدشم استارترنظر خاست منم راهنمایی کردم اگه نخاد خودش میگه نیاز به دخالت افرادی مث شماهم نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ببخشیدا ولی پستایه ما رو هم میخونی ؟؟؟؟ناراحتونشو عزیزم ولی دکتر ببری بهتره

بله عزبزم میخونم ولی بچم بغلمه متاسفانه نمیشه به پستهایه همه جواب داد شرمنده اگه ناراحت شدین 

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘
درکل برای حساسیت دکتر تجویز کرد بعدشم استارترنظر خاست منم راهنمایی کردم اگه نخاد خودش میگه نیاز به د ...

من فقط وجدانم اجازه نمیده افراد کم سوادی مثل شما که هیچی از پزشکی نمیدونن باعث بدتر شدن بیماری بقیه بشن

من فقط وجدانم اجازه نمیده افراد کم سوادی مثل شما که هیچی از پزشکی نمیدونن باعث بدتر شدن بیماری بقیه ...

کم سواد افرادی مث شما هستین که ادعای سوادتون هم میشه

استارتر اگه میخاس دکتر ببره نیازی به تاپیک نداشت حالا که تاپیک زده منم خاستم تجربم دراختیارش بزارم

دیگه هم ریپلای نکن که حوصلتو ندارم اه

کم سواد افرادی مث شما هستین که ادعای سوادتون هم میشه استارتر اگه میخاس دکتر ببره نیازی به تاپیک ندا ...

ببینید من یه پزشکم و قطعا در حدی نیستین که بخوام سوادمو به رخت بکشم.فقط خواستم بدونی با کی هم کلامی.

واسه هرچیزیم نمیشه هی دکتر برد 😟😩

ن عزیزم این  هرچیزی نیست .زود درنان نشه تبدیل ب اگزما  زخم های شدید تر میشه الان با چند تا کرم خوب میشه نزار بیشتر شه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤