2777
2789
نمیدونی چه کرم و شامپویی داد 

نه چون چهارسال پیش بود یادم رفته

ولی اون طفلک پوست سرشم اونجوری شده بود 

دکتر گفته بود خارشم داره الان😓

خدایا نمیگویم دستم را بگیر چون همیشه گرفته ای...رها نکن🤲🤲🤲

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی نازی،ببین اگر تازه اینجوری شده دقت کن ببین تو این مدت اخیر چه چیزه تازه ای بهش داده خورده واسه اولین بار.اونو دیگه نده.میتونی پماد هیدروکورتیزن ۱‎٪ هم بزنی روزی ۲ بار واسه ۵روز.اصلا هم بوسش نکنه کسی.بعد حموم هم یه مرطوب کننده مخصوص اطفال بگیر بزن پوستش خشک نشه.کرم باشه بهتر از لوسیونه.

واسه هرچیزیم نمیشه هی دکتر برد 😟😩

آخه گلم این هر چیزی نیست، آتوپیک تو نوزادی باید درمان بشه اگر نه خدای نکرده باعث آلرژی های بدتر، آسم یا حتی ناراحتی های ریوی در بزرگسالی می شه، البته تو خیلی بچه ها هم هیچی نشده ولی بعضی بچه ها هم بودن که درمان نشدن و مشکلات حادی در بزرگسالی براشون ایجاد شده، بهر حال هر طور خودتون صلاح می دونید گلم انجام بدید

اخی نازی،ببین اگر تازه اینجوری شده دقت کن ببین تو این مدت اخیر چه چیزه تازه ای بهش داده خورده واسه ا ...

پمادی که معرفی کردی واسه نوزادانه ؟؟؟

پسرم نفسم عشقم😎😎😎😙😘
بله پسر من ۱سال ونیمش بود همش پاشو بخاطر حساسیت میخاروند زخم شده بود دکتر پوست اینو داد زودی خوب شد

عزیزم پسر شما پاشو میخاروند.این بچه صورتشه.کورتونیو که واسه پا میدن با صورت فرق داره.هر چیزیو که دکتر به شما تجویز کرده به کسه دیگه ای نگین.در ضمن مومتازون.