2777
2789

بچه ها من شرایط زندگیم توی تاپیک های قبلیم گفتم میشه گفت تا حدودی مشکلاتم زیاده خانوادگییی و...

ی دوست دارم ک خیلی باهم صمیمی هستیم ولی زندگیمون ی تفاوت های خیلی بزرگی داره

مثلا من پدرم ۹۰درصد اوقات کار نمیکنه و وضعیت میدونید چطوره تو این گرونی.. ولی خب مادرمم شاغله...ینی زندگیمون میگذره ولی حقوق انچنان و درامد انچانی نیست(اگه دوطرف کار کنن بی مشکله اما الان خیلی سخت میگذره اعضای خانوادمونم زیاده و بچه همه سن داریم)

خلاصه مثلا واسه کافه واسه خرید واسه خبلی چیزا وقتی بحث شده 

من گفتم پول ندارم و بعدا 

و این اینجوریه ک تو همیشه میگی ندارم از مامانت بگیر از مامانت بگیر یا همش میگه تو خودت اینو نمیخای 

البته من بهش نگفتم ک بابام کار نمیکنه چون گفتم براش قابل درک نیست خیلییییییی اونا پولدارن و مادر خانه دار

و اصلا نمیتونه درک کنه خرج خونه روی دوش ی زن چقدر سخته 

الان همیشه میگم مقصر شاید منم ک نمیتونم خودمو برسونم بهشون در صورتی ک ب وضعیت خانوادم نگاه میکنم واقعا نمیتونن....و دوستمم اینجوریه ک بابا مگه چقدر پول میخاد..ینی تو انقدر نداری؟..

هیچکدوم تقصیر ندارید اگه میگی صمیمی هستی خب بگو بهش چ اشکالی داره مگه و اینکه اگه میتونی خودت برو سر ...

خودم ک خیلی دنبال کارم ولی واسم کار نیست 

اگه بود نجات پیدا میکردم

بحث گفتن هم گفتم خب درکی نداره ازین قضیه چون تو خانواده ایی بزرگ شده ک اصلا نمیدونه نداشتن یعنی چی

ما الان انچنان سنیم نداریم ولی هیچوقت ۲،۳میل رو پولی حساب نمیکنه و براش مهم نیست در صورتی ک برا من زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ک خیلی دنبال کارم ولی واسم کار نیست اگه بود نجات پیدا میکردمبحث گفتن هم گفتم خب درکی نداره ازین ...

والا برا منم 2 3تومن زیاده وقتی کل پولی که بابام میده تو ماه یه تومنه🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

چقد بد که درکی ندارع 😐

خودم ک خیلی دنبال کارم ولی واسم کار نیست اگه بود نجات پیدا میکردمبحث گفتن هم گفتم خب درکی نداره ازین ...

خب همون ديگه سنى نداره بزرگوار 

البته نوجووناى اين دوره و زمونه اكثرا خيلى فهميده و دانا هستن ... 🤔

خب همون ديگه سنى نداره بزرگوار البته نوجووناى اين دوره و زمونه اكثرا خيلى فهميده و دانا هستن ... 🤔

خب اخه هم سنیم ۲۰سالمونه من میفهمم این سختیارو ولی اون اصلا 😐💔کلا دغدغه هاش خیلی سادس 

مثلا در حد اینکه حوصلم سررفته 

تو ۱تومن کافیه واسه دانشگاهت؟من کم میارم با ی تومن و مجبورم یجوری بسازم تااخر ماه 🤦🏿‍♀️هیچیممم نمی ...

منم هیچ کاری نمیکنم واقعا هیچی 

فقط خوبیش اینه دولتیه دیگه شهریه اینا نمیدم 

یه پول پرینت جزوه هست 

یه مترو 

غذا هم روزی تقریبا 20 هزار تومن اینا درمیاد که نمی‌گیرم دوست ندارم یه لقمه از خونه برمیدارم

نه ناخن ن مژه ن وسایل آرایشی گرون 

نه لباس آنچنانی و ن هیچی 

با یه پول اینترنت 

با رفیقمم قهر کردم کافه و اینا هم تعطیل 

واقعا فک میکنم کم خرج تر از من نیست 

آها کلاس زبان هم میرم اونو جدا حساب می‌کنه 

همین 

منم هیچ کاری نمیکنم واقعا هیچی فقط خوبیش اینه دولتیه دیگه شهریه اینا نمیدم یه پول پرینت جزوه هست یه ...

باز خداروشکر دولتی هستی

منه خر جووگیر شدم رفتم ازاد الان بین این عملیا گیر کردم حتی نمیتونم انصراف بدم🤣

ولی واقعا توعم‌مثل منی که💔ن خوش گذرونی ن هیچی

غذا چطور ۲۰؟

ما مترو هم نداریم شهرمون همش میره کرایه😭😂

باز خداروشکر دولتی هستیمنه خر جووگیر شدم رفتم ازاد الان بین این عملیا گیر کردم حتی نمیتونم انصراف بد ...

خب دانشگاه دولتی همینه نرخ غذاهاش 

کمتر البته 

ترم اول ک دو هزار تومان و چهار هزار تومان بود 

مترو هم ما تهرانیم انقد دانشگاهم دوره مجبورم با مترو برم 

تا خونه هم پیاده 

انقد پیاده روی میکنم دوران دانشگاه ک نصف میشم 

آره خب می‌دونی همینه دیگه 

بعدم فقط من نیستم که خواهر برادرمم هستن اونا هم مدرسه دارن خرج دارن چقد مگه میشه بیشتر گرفت؟

الآنم یه سال مونده میخونم بعدش میرم طرح اگه خدا بخواد به پولی برسه بهم 

بی پولی خیلی بده 

خب دانشگاه دولتی همینه نرخ غذاهاش کمتر البته ترم اول ک دو هزار تومان و چهار هزار تومان بود مترو هم م ...

ایشالله هرچی زودتر ب درامد برسی 

میفهمم با داشتن اجی و داداش کوچیکتر ادم خودش عذاب وجدان میگیره

پس من ازت کوچیکترم یکم😂کاشکی منم اینجوری سر خودم نمیاوردم میرفتم ملی الان وضعیت خیلی بهتر بود قیمتاش عالیه واقعا ولی باز شکر

بقیه نرینن تو مودم خودم راضیم🤦🏿‍♀️😂

ایشالله هرچی زودتر ب درامد برسی میفهمم با داشتن اجی و داداش کوچیکتر ادم خودش عذاب وجدان میگیرهپس من ...

من 21سالمه 

خیلی کوچکتر نیستییی بابا 

تازه 21سالم شده دوماهه😂

حالا رشتت چیه