2777
2789
عنوان

دیگه دارم میبرم

78 بازدید | 6 پست

سلام

من خسته شدم واقعا از خودم

دانشجوام دوسدارم مجدد کنکور بدم و برم رشته بهتر 

استرس کنکور هست استرس امتحانای دانشگاهم هس

امکان مرخصی و انصراف ندارم لطفا نگید

از طرفی ام سرکار میرم کلی وقتمو میگیره خسته میشم یه کلاسم جهاد میرم زیر نظر علوم پزشکی 

تو رابطه ام هستم

نمیدونم بازندگیم چیکار کنم از این همه بلند پروازی ولی نمیتونم بیخیال باسم

حالا چندماه کار میکنم تا پول جمع کنم ولی امتحانای دانشگاهمو چیکار کنم کی بخونم ۱۹ ام دارم میرم سفر تا ۲۶ ام نیستم خونه بتونم بخونم نهایت روزی ۳ ساعت وقت داشته باشم که اونم نامزدم انقدر پیام میدا نمیتونم برم درس بخونم یا خوابم میاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرستاری

خوبه رشتت چرا انصراف بدی؟؟؟بعدن میتونی تو کلینیک های زیبایی یا کاشت مو کار کنی کلش من جای رشته ی بدرد نخورم پرستاری خونده بودم اینده ی شغلیت تضمین شده هست فردا روز دستت تو جیب خودته جلو شوهرت دراز نیست

خوبه رشتت چرا انصراف بدی؟؟؟بعدن میتونی تو کلینیک های زیبایی یا کاشت مو کار کنی کلش من جای رشته ی بدر ...

نه دوسش ندارم میخوام عوضش کنم محل کارمم همه پزشکن میگن استعدادت حیف شد بخون بیا پزشکی و اینا خودمم همش حطرت میخورم و حالم خیلی بدع میخوام رشتمو عوض کمم

ولی نامزدم میگه ولش کن بیخیال درگیر چیا هسی نمیدونم خوب نیس مسخرم میکنه بعد میگم میخوام درس بخونم کمتر میتونم باهات بیام بیرون کمتر میتونم چت کنم میکه نه عمرا فلان تحمل نمیکنم هعی 

دارم از اضطراب و استرس و افسردگی میمیرم 

نه دوسش ندارم میخوام عوضش کنم محل کارمم همه پزشکن میگن استعدادت حیف شد بخون بیا پزشکی و اینا خودمم ه ...

ااخه پزشکی هم خیلی فرسایشی هست و اینکه قبولیشم سخته مطمعنی قبول میشی؟از اینجا مونده از اونجا رونده نشی یه وقت اگر با نامزدت اکی کیستی و تس میکنی نلو پیشرفتت میگیره کات کن

ااخه پزشکی هم خیلی فرسایشی هست و اینکه قبولیشم سخته مطمعنی قبول میشی؟از اینجا مونده از اونجا رونده ن ...

همون دیگه استرس دارم که نتونم باید خیلی خفن بخونم

راضی نمیشه کات کتیم