2777
2789
عنوان

خداکجایی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 69 پست
خوابیدخبرمرگش گفت عزیزم ببخشید شب بخیر

روانیه طرف خدا به همچین زنایی قدرتی بده بزنن له کنن بعدا بگن ببخشید همین آخه روانی ببخشید و تمام؟؟😑

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

غذاهام همیشه پر ادویه س جنوبیم جنوبیاغذای فلفلی تند میخورن

از نظر طب سنتی حالات ایشون اصطلاحا غلبه صفرای شدیده.یه سری خوراکیا و غذاها براشون حکم‌سم رو داره مثل همین ادویه.شما به عنوان زن و محور خانواده بیشترین کمک رو میتونید بهش کمیدو نجاتش بدید.ادویه رو به کمترین اتدازه برسونید.تاجای ممکن بهشون رب انار خونگی،شربت سرکه انگبین،خرفه،کدو خورشتی و....موارد این مدلی بدین میل کنن.باید حرارت کبدشون بیاد پایین تا عاقلانه رفتار کنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانیه طرف خدا به همچین زنایی قدرتی بده بزنن له کنن بعدا بگن ببخشید همین آخه روانی ببخشید و تمام؟؟😑

😓😓😓هیکلیم هست بامشت یبارزدرویکی از سینه هام غش کردم تایهقته نمی‌تونستم درست نفس بکشم

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

من بهش پیام میدم اگر کارم شد هزینه مال تو رو هم میدم . فقط امیدوارم که بشه منو داشته باش که بگم نتیج ...

فدات عزیزم انشالله مشکلت حل بشه بحق این ماه عزیز😓

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

اینچیزاروکه گفتی بخدانمیخوره😓😭

دیگه باید از سیاست زنانه استفاده کنی .اول از کم کردن ادویه ها شروع کن.رب انارو مثل شربت خنک درست کن تو گرما میچسبه میخورن.ببین این افراد تو تابستون حالشون خیلی بدتر میشه.به جای رمال و دعانویس تمرکزت رو بزار رو درمانش اما نزار بفهمه که موضع بگیره.باید اطلاعاتت رو ببری بالا .مثلا به جای جای معمولی چای و دمنوش به و سیب بخورن.آب انار بخورن.شربت خاکشیر عناب.و..خیلی موارد زیاده با محبت به خوردشون بده.این مدل آدما شیفته چشم شنیدنن .الهی بگردم خیلی سخته می دونم.ولی یه مدت اینارو رعایت کنی معجزه هاشو میبینی.

😓😓😓هیکلیم هست بامشت یبارزدرویکی از سینه هام غش کردم تایهقته نمی‌تونستم درست نفس بکشم

خیلی ناراحت شدم بمیره الهی

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اینچیزاروکه گفتی بخدانمیخوره😓😭

یادته گفتی دورازجون میخواستی یواشکی قرص بدی بخورن .شیطونو با یا. خدا از خودت دورکن همین ترفندارو برای سلامتیش استفاده کن.سعی کن اصلا راجع به هیچی بهش غرنزنی.ازکارای خوبش تعریف کن.بهش محبت کن کنارش خوردو خوراکشم رعایت کن.یه مدت انجام بده ببین اثر می کنه یا نه.