سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
یه خانمی دعانویسه یاجن واینچیزاارتباط داره دعابرچندنفرنوشته عالی نتیجه گرفتن ولی هزینه ش زیاده متاسفانه من ندارم پولام جمع میکنم براش یه زهرمار درست میکنم بلکه آدم شدبحق امام رضا
عزیزم الهی خدا کمکت کنه.با یه توضیح و مطلب نمیشه خوب شزایطتتونو بررسی کرد.خیلی دلایل ممکنه دست به دست بده.اگه واقعا ردانی باشن که هیچ.اما اگه گاهی اینطوری میشن با یه سری راهکارای طب سنتی خیلی میتونید نتیجه بگیرید که لااقل اخلاقشون خوب باشه.باید تو خوردوخوراکشون تغییرات یدین.غذاهای آماده و پرادویه نخورن.تاجای ممکن دمنوشای آرامبخش بهشون بدید.حجامت برن.راهکار زیاده.اما واقعا موثره.به جای خدای نکرده کشتن ایشون به این فکر کنید که شاید راه درمان و نجاتشون شمایید البته تاجاییکه برای شما خطرناک نباشن که دراونصورت طلاق و جدایی بهترین گزینس.دادگاه هم با توجه به شرایط اگه بیماریشون ثابت بشه بچه هارو به شما میده
پس نمیشه کلا آدم درستی نیست اینم از شانس تو هست نمیدونم چرا آدمای بد عمرشون بلند
بخدا دوست ندارم ازخودم تعریف کنم خانوادش اینقددوستش دارن اینقدمنومیخوان کلااحترام همه رنگه میدارم کسی هم باید باهام حرف بزنه با خوبی جوابش میدم دوست ندارم کسی ازم ناراحت بشه ولی شانسم نمیدونم چرا اینجوریه ازشون وزندگی شانس نیاوردم
خدابحق اهلبیتت بحق امام حسین برامنوامثال من یکاری کن آدم ازدواج میکنه آرامش بگیره من از وقتی ازدواج ...
الان کجاست چه گوهی میخوره
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم