studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 عنوان ی سوال🤭🧚🏻♀️ 200 بازدید | 12 پست قسمت اول سووشون رو یکی خلاصه وار برام میگه🐣🙃💕نصفه دیدم و مادر گرامی گرفته پاکش کرده☹️ گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻 1404/05/12 | 22:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندخدادادی عضویت: 1403/09/12 تعداد پست: 7907 سوشون رو متوقف کرده بودنمگه قسمت جدید هم اومده اره رفع توقیف شد
studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 سوشون رو متوقف کرده بودنمگه قسمت جدید هم اومده آره قسمت دوم و سومش اومده دانلود کردم اما کنجکاوم بدونم قسمت اول چی شد آخرش🤭 گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 اره رفع توقیف شد اوهوم🙃👌 گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12505 آره قسمت دوم و سومش اومده دانلود کردم اما کنجکاوم بدونم قسمت اول چی شد آخرش🤭 کجا میبینی ؟ مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 کجا میبینی ؟ دانلود میکنم. از روبیکا یا تلگرام. گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 عهه پس برم ببینم🐑 حالا اگه قسمت اول رو دیدی میشه بگی چی شد؟ 🙃🐣پلییییییززززز🤭😂🙏🏻فضولم خووو☹️😂 گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 6449 حالا اگه قسمت اول رو دیدی میشه بگی چی شد؟ 🙃🐣پلییییییززززز🤭😂🙏🏻فضولم خووو☹️😂 والا خودم تا نصفه دیدم گفتم وقتی متوقف شده چرا ببینم میخوام از فرداشروعش کنم😂😂😂
dakoo عضویت: 1404/04/13 تعداد پست: 794 خب چرا نمیری ادامه قسمتاشون دانلود کنید ببینی ؟ برو دانلود کن یا آنلاین تماشا کن بعد بیا برا منم تعریف کن😐نت ندارم نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 والا خودم تا نصفه دیدم گفتم وقتی متوقف شده چرا ببینم میخوام از فرداشروعش کنم😂😂😂 تگت میکنم بتعریفی منم گفتم حالا کو تا قسمتای بعدی و ندیدم حالا از مامانم میپرسم کو قسمت اولش میگه پاکیدم☹️😂💔 گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻
studios_girl مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1883 خب چرا نمیری ادامه قسمتاشون دانلود کنید ببینی ؟ برو دانلود کن یا آنلاین تماشا کن بعد بیا برا منم تعر ... قسمت دوم و سوم رو دانلود کردم دیدم اماکنجکاوم بدون قسمت اول چی میشه😂😂😂😂برو خودت ببین تنبل نمیتعریفم👻 گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻