2777
2789
عنوان

هیچ عشقی تو ایران وجود نداره

521 بازدید | 64 پست

اره وجود نداره بین هیچ کس وجود نداره خودمونو به خواب نزنیم یکیش همین ازدواجه یه پسر رو در نظر بگیرید که میخواد بره خواسگاری بره بگه من حقوقم 2 میلیونه ماشینم پرایده خونمم هم اجاره ای هیچ کی بهش بله نمیگه ولی اگه همون پسرو با همون اخلاقیات بفرستی خواسگاری و بگه حقوقم بالای 7 میلیون و ماشینش شاسی بلنده و خونش دوبلکس کسی نیست که بله نگه پس میشه نتیجه گرفت یه پسر و به خاطر پولش میخوان حالا برعکسش هم هست یه پسر دختر به خاطر قیافش میخواد نه خودش اکثرا تو ایران این طورین همه چی عوض شده حالا این که میگم تو ایران چون تو خارج عشقشون خالصه اونا هم یه سریاشون بد هستن ولی در کل خوبن ولی تو  ایران متاسفانه این طوری نیست ادم باید خیلی خوش شانس باشه تا یه ادم خوب که من یا شما رو به خاطر خودمون بخواد نه چیزه دیگه گیرمون بیاد ادما همشون فیک شدن افسوووووووووس.

ای کاش دوباره از اول متولد بشم چون دیگه این راهی که اومدمو نمیام  ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا؟ هیچ عشقی تو ایران نیست؟خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی ؟؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

اتفاقا من انقده خواستگار خیلی پولدار داشتم شوهرم ولی انسانیت داشت باهاش ازدواج کردم 

بستگی داره دنیا رو چه جوری ببینی

و خودت چه جور آدمی باشی

اولش هیچی نداشتیم ولی خداروشکر داریم به چیزایی که دوست داشتیم باهم میرسیم

میگم تو برو خارج اینجا حیفی😂

درضمن یه 10 سال دیگه به ازدواج و عشق فکر کن!

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

همه اين تجربياتو تو هيجده سال زندگي به دست آوردي؟

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!