اره وجود نداره بین هیچ کس وجود نداره خودمونو به خواب نزنیم یکیش همین ازدواجه یه پسر رو در نظر بگیرید که میخواد بره خواسگاری بره بگه من حقوقم 2 میلیونه ماشینم پرایده خونمم هم اجاره ای هیچ کی بهش بله نمیگه ولی اگه همون پسرو با همون اخلاقیات بفرستی خواسگاری و بگه حقوقم بالای 7 میلیون و ماشینش شاسی بلنده و خونش دوبلکس کسی نیست که بله نگه پس میشه نتیجه گرفت یه پسر و به خاطر پولش میخوان حالا برعکسش هم هست یه پسر دختر به خاطر قیافش میخواد نه خودش اکثرا تو ایران این طورین همه چی عوض شده حالا این که میگم تو ایران چون تو خارج عشقشون خالصه اونا هم یه سریاشون بد هستن ولی در کل خوبن ولی تو ایران متاسفانه این طوری نیست ادم باید خیلی خوش شانس باشه تا یه ادم خوب که من یا شما رو به خاطر خودمون بخواد نه چیزه دیگه گیرمون بیاد ادما همشون فیک شدن افسوووووووووس.
ای کاش دوباره از اول متولد بشم چون دیگه این راهی که اومدمو نمیام ...
نبابا؟ هیچ عشقی تو ایران نیست؟خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی ؟؟
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
از صمیم قلب خودمو دوست دارمو با افتخار میگمهیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :) اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید معلم زبانشدنممبارک
زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!