2777
2789
عنوان

همسرم عمل شد

77 بازدید | 2 پست

بچه ها من از حدود ۱۰ روز پیش اینجا نوشته بودم

همسرم چندین ساله بیرون زدگی دیسک و شکستگی مهره داشت..۱۰ سال پیش دکتر گفته بود عمل کنه،اینم ۲۳ سالش بود،تازه رفته بود سرکار و بخاطر امنیت شغلی و اینکه اخراجش کنن دیگه عمل نکرد و دردش بیشتر شد.

تا اینکه نزدیک ۱۰ روز پیش سرکار جوری پا و کمرش درد گرفت حتی تو حالت خوابیده هم آروم نمیشد.

از اینجا چالش‌هامون شروع شد،بیمه تکمیلی‌مون تموم شده بود،اداره باید تمدیدش میکرد که اونم خورده بود به سلسله مراتب،ازونور محل کار همسرم گفتن اگه نیای سرکار مرخصی بدون حقوق میدیم،mri همسرمم نشون داد که ۷۰ درصد عصب پای راستش از بین رفته و بزودی پاش فلج میشه.

تو این ۱۰ روز اندازه ۱۰ سال پیر شدیم.

خدا پدرشوهرمو حفظ کنه،شنبه رفت اداره همسرم و براش معرفی‌نامه برای بیمارستان گرفت،بعدم چون خودش بازنشسته‌ی همونجاست،رفت با مادرکل اونجا صحبت کرد و شرایط با مدارک پزشکی توضیح داد،باهامون راه اومدن و گفتن دو هفته مرخصی میدیم.

جراحش هم برای یکشنبه نوبت زد.

یه کم پس انداز داشتیم و باهاش پلاتین و... خریدیم و اجاره‌ی نورومانیتورینگ رو دادیم.

امروز همسرم عمل شد..

الان مسکن گرفته و خوابیده..

توی چندماه اخیر انقدر راحت نخوابیده بود.

میدونم کلی کار داریم تا کاملا خوب بشه

ولی بزرگترین قدم رو برداشتیم.

بچه‌ها دردتونو کهنه نکنید،زودتر درمان کنید که با درد و هزینه‌ی کمتر خوب بشید.

لطفا اگه تجربه‌ای از نگهداری از بیمار جراحی کمر با پلاتین دارید بهم بگید.

منم دیسکم برآمدگی پیدا کرده یه ماهه 

همش فکر می کنم دارم میذارم کهنه بشه با این که هم دکتر رفتم هم دارم رعایت می کنم اما دکتری که رفتم بی شعور بود بهم نگفت چه ورزشایی بکنم که اصلاح بشه دیگه هم پول ندارم باز برم دکتر

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم دیسکم برآمدگی پیدا کرده یه ماهه همش فکر می کنم دارم میذارم کهنه بشه با این که هم دکتر رفتم هم دا ...

نمیدونم کدوم شهری

بگرد ببین متخصص کایروپراکدیک تو شهر یا اطرافتون پیدا میشه؟

اگه ترک‌خوردگی مهره یا شکستگی نداری میتونن درمان کنن،بدون عمل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.