motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 عنوان بهم گفت سیسو ببین شبیه سیسمونی بچس 102 بازدید | 9 پست داشتم از باشگاه برمیگشتم پسره بهم گفت به دوستش معنیش چیه نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین 1404/05/12 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 معنی خاصی نداره میخواسته قافیه ش جور بشه 😁😁 مطمئنی؟ نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
meri350 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 674 حالم از مردا بهم میخوره خودشون شکل گوهن بعد دخترا رو مسخره میکنن بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 حالم از مردا بهم میخوره خودشون شکل گوهن بعد دخترا رو مسخره میکنن دقیقا خودش شبیه گوه بودالان اینی ک ب من گفت ینی چی نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
meri350 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 674 دقیقا خودش شبیه گوه بودالان اینی ک ب من گفت ینی چی حرفش بی معنی بود ولی قیافتو مسخره کرده چون سیس ینی صورت بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 حرفش بی معنی بود ولی قیافتو مسخره کرده چون سیس ینی صورت شب هم بود قدشم از من کوتاه تر بو نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین
meri350 عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 674 شب هم بود قدشم از من کوتاه تر بو باید بد نگاش میکردی شده به منم تیکه میندازن ولی با چشمام جوری نگاه میکنم از فش بدتره واسه طربمهم نباشه واست خودتو واسه ی مشت گوه ناراحت نکن🙂🌼 بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭
motiemttt مدیر استارتر عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3363 باید بد نگاش میکردی شده به منم تیکه میندازن ولی با چشمام جوری نگاه میکنم از فش بدتره واسه طربمهم نبا ... نه بابا فقط میخواستم معنیشو بدونممن حواسم نبودوقتی رد شد فهمیدم نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین