2777
2789

زمان عمل و بعدش ب هیچ وجه سرت رو تکون نده

زیاد حرف نزن

چای و نسکافه زیاد بخور

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سزارین اولم خوب بود با درد کم و عوارض کن ...دومین سزارین یکسال پیش بود البته این دفعه خیلی درد داشتم و خیلی عوارضش روم موند..واینکه زایمان اول راحته و دومین زایمان سزارین خیلی سخته و دردهای بیشتر

من دوماه پیش سز شدم

با بیهوشی

همه چیز عالی بود از چیزی ک فکر میکردم راحت تر بود

تازه ن پمپ درد داشتم نه بیمارستان خصوصی بودم

فقط دکترم خوب بود

مراقبتاش اینه ک روز چهارم میری حموم پانسمان و آروم باز میکنی و با شامپو بچه میشوریش بعد با سشوار خشک میکنی

همین

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

زمان عمل و بعدش ب هیچ وجه سرت رو تکون ندهزیاد حرف نزنچای و نسکافه زیاد بخور

اگه با بی حسی باشه باید اینارو رعایت کنه من با بیهوشی بودم آروم آروم یکساعت بعد عمل نشستم بچه شیر دادم

روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..

سزارین اولم خوب بود با درد کم و عوارض کن ...دومین سزارین یکسال پیش بود البته این دفعه خیلی درد داشتم ...

من دومی اصلاحالیم نشد همون روزکه مرخص شدم کارای بچمو میکردم میگشتم قشنگ مامانم همش میگفت چرا نمیری استراحت کنی ولی اولی خیلی سختم بود تا ده روز

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

خوب بود بهتر از طبیعیه من قبل سزارین دوروز زایشگاه بستری بودم انقد معاینه ام کردن ک واقعا زخم شده بود نمیشد بهش دست زد 

بعد سزارین وقتی سوند در میارن میگن راه برو هرچی بیشتر راه بری زودتر سرپا میشی من ک برگردم عقب بازم انتخابم سزارینه 

پیش ما هرکی طبیعی زایمان کرده بعضیا رو بدجور بخیه زدن بعضیا افتادگی رحم گرفتن بعضیا بواسیر 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
منم از سزارین میترسم اینکه بعدش پاهام بی حس باشه یه حالی دارم.

حتما با بیهوشی برو

بی حسی عوارض خودشو دارا