2777
2789
من نظر خودم میگم پسر بالا 27دختر هم بالا 22خودم 25 سالگی ازدواج کردم واقعا راضی ام هم به اون ثبات رف ...

اگه اشکالی نداره میشه بدونم شغلتون چیه؟

و اینکه پس چرا میگن ازدواج پایین تر از ۲۴ سالگی اشتباهه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظر من به سن نیست به بلوغ و پختگی افراد بستگی داره. مثلا یک پسر تو سن 20سالگی ممکنه به بلوغ ازدوا ...

خب مشکل اینجاست به بلوغ و پختگی رسیدیم مثلا تو سن ۲۲ سالگی 

چطور خانوادمون رو راضی کنیم که میخایم ازدواج کنیم؟

چون بعضی خانواده ها با ازدواج تو سن پایین ۲۴ مخالفن

خب مشکل اینجاست به بلوغ و پختگی رسیدیم مثلا تو سن ۲۲ سالگی چطور خانوادمون رو راضی کنیم که میخایم ازد ...

بلوغ و پختگی رو به نظرم باید با مشاور صحبت کنید و اون نظر بده چون ازدواج یک مسئولیت بزرگه. باهاشون منطقی صحبت کن از دلایلی که میخوای ازدواج کنی صحبت کن از اینکه چی تو خودت دیدی که فکز میکنی سنت مناسبه برای ازدواج صحبت کن. یا حتی میتونی از مشاورم برای این موضوع کمک بگیری

اگه اشکالی نداره میشه بدونم شغلتون چیه؟و اینکه پس چرا میگن ازدواج پایین تر از ۲۴ سالگی اشتباهه؟

پرستارم 

من کجا گفتم زیر 24 اشتباه 😅

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

عزیزم با همون مهندس شرکت نفت ازدواج کردی؟

سلام بله عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اگه اشکالی نداره میشه بدونم شغلتون چیه؟و اینکه پس چرا میگن ازدواج پایین تر از ۲۴ سالگی اشتباهه؟

آها گفتی میگن 

عزیزم ببین اینکه بگیم سن در تصمیم گیری ها دخیل نیست واقعا دروغ خودت ببین نسبت به پنچ سال پیش چقدر تغییر کردی 

پس دختر پسر باید به اون ثبات رفتاری و شخصیتی برسند 

و اینکه من نظرم اینکه زمان برای بزرگ کردن پسر مردم نگذارم اون زمان برای پیشرفت خودم بگذارم 

اما خب بلوغ فکری اینطور نیست در ی سن خاص رخ بده گلم ممکن کسی به اون بلوغ فکری در 22 سالگی برسه کسی در 32 سالگی نه 

خوشبخت باشی🤍خوشحال شدم برات😍😍

عزیزمی ....

من یادم نمیاد شما رو که حرف زده باشیم .

اما بازم ممنونم که یادم بودی مهربون

به امید کلی حال خوب برای خودت 

عزیزمی ....من یادم نمیاد شما رو که حرف زده باشیم .اما بازم ممنونم که یادم بودی مهربونبه امید کلی حال ...

من در جریان تاپیکات بودم

بهت درخواست دوستی دادم ببینم سرانجام این عشق چی میشه

فکرکنم تو لیست دوستانم باشی هنوز😁🥰

قربونت برم🫂

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
من در جریان تاپیکات بودمبهت درخواست دوستی دادم ببینم سرانجام این عشق چی میشهفکرکنم تو لیست دوستانم ب ...

ای بابا من حواسم نبود پس 

در کل به این درخواست ها خیلی توجه نمیکنم 

نه خداشکر عقد کردیم .

اون موقع که تاپیک میزدم واقعا ذهنم درگیر بود که قرار چی بشه اما خب کم کم یاد گرفتم در تاپیک ها نظر خواهی نکنم چون واقعا باعث می‌شد گمراه تر بشم 

هم با عقلم هم با قلبم تصمیم گرفتم جواب مثبت بدم بهش 

و الان دیگه بقول عامه مردم رفتیم قاطی مرغا😁