2777
2789
عنوان

سوال شرعی

90 بازدید | 8 پست

من پریودم ده روز طول کشید دیروز غسل حیض و استحاضه انجام دادم اما امروز تو دستشویی ترشح خونی دیدم باید غسل کنم به چه نیتی اصلا؟ یا برای هر نماز وضو بگیرم کافیه؟؟ 

باید نوع استحاضه رو تشخیص بدی با پنبه یا دستمال. بعد بنابر اینکه قلیله است یا کثیره عمل کنی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همیشه ۱۰ روز باشه غسل حیض کفایت میکنه ولی اگه همیشه مثلا ۷ روز بوده این بار ۱۰ روز و اینکه شرایط استحاضه کثیره هم داشته علاوه بر غسل حیض؛ غسل استحاضه هم بلید انجام بدی 

اگه همیشه ۱۰ روز باشه غسل حیض کفایت میکنه ولی اگه همیشه مثلا ۷ روز بوده این بار ۱۰ روز و اینکه شرایط ...

اینا رو دیروز که تموم شد انجام دادم 

امروز فقط ترشح بود که قطع شد اونم

آخه قطع شد کلا

خب پنبه بذار اگه باز اومد متوجه شی‌. اگه ده روز کامل بوده بدون احتساب لکه بینی قبلش مثلا ، همون قلیله میشه فکر کنم اگه در حد ترشح بوده 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خب پنبه بذار اگه باز اومد متوجه شی‌. اگه ده روز کامل بوده بدون احتساب لکه بینی قبلش مثلا ، همون قلیل ...

آخه میخوام برم حمام زودتر غسل کنم 

نمیتونم  تا اذان صبر کنم چون غسل گردنمه

خب برو یه غسل ما فی الضمه بکن