من پریودم ده روز طول کشید دیروز غسل حیض و استحاضه انجام دادم اما امروز تو دستشویی ترشح خونی دیدم باید غسل کنم به چه نیتی اصلا؟ یا برای هر نماز وضو بگیرم کافیه؟؟
باید نوع استحاضه رو تشخیص بدی با پنبه یا دستمال. بعد بنابر اینکه قلیله است یا کثیره عمل کنی
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
اگه همیشه ۱۰ روز باشه غسل حیض کفایت میکنه ولی اگه همیشه مثلا ۷ روز بوده این بار ۱۰ روز و اینکه شرایط استحاضه کثیره هم داشته علاوه بر غسل حیض؛ غسل استحاضه هم بلید انجام بدی
خب پنبه بذار اگه باز اومد متوجه شی. اگه ده روز کامل بوده بدون احتساب لکه بینی قبلش مثلا ، همون قلیله میشه فکر کنم اگه در حد ترشح بوده
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است