2821
2789
عنوان

سوال شرعی

91 بازدید | 8 پست

من پریودم ده روز طول کشید دیروز غسل حیض و استحاضه انجام دادم اما امروز تو دستشویی ترشح خونی دیدم باید غسل کنم به چه نیتی اصلا؟ یا برای هر نماز وضو بگیرم کافیه؟؟ 

باید نوع استحاضه رو تشخیص بدی با پنبه یا دستمال. بعد بنابر اینکه قلیله است یا کثیره عمل کنی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه همیشه ۱۰ روز باشه غسل حیض کفایت میکنه ولی اگه همیشه مثلا ۷ روز بوده این بار ۱۰ روز و اینکه شرایط استحاضه کثیره هم داشته علاوه بر غسل حیض؛ غسل استحاضه هم بلید انجام بدی 

اگه همیشه ۱۰ روز باشه غسل حیض کفایت میکنه ولی اگه همیشه مثلا ۷ روز بوده این بار ۱۰ روز و اینکه شرایط ...

اینا رو دیروز که تموم شد انجام دادم 

امروز فقط ترشح بود که قطع شد اونم

آخه قطع شد کلا

خب پنبه بذار اگه باز اومد متوجه شی‌. اگه ده روز کامل بوده بدون احتساب لکه بینی قبلش مثلا ، همون قلیله میشه فکر کنم اگه در حد ترشح بوده 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خب پنبه بذار اگه باز اومد متوجه شی‌. اگه ده روز کامل بوده بدون احتساب لکه بینی قبلش مثلا ، همون قلیل ...

آخه میخوام برم حمام زودتر غسل کنم 

نمیتونم  تا اذان صبر کنم چون غسل گردنمه

خب برو یه غسل ما فی الضمه بکن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز