2789
عنوان

عکس همسرم

184 بازدید | 16 پست

خانما چند روز پیش یکی از مدارک که عکسش توی گوشی همسرم بود حذف شد بعد گوشیش رو داد به من که براش بازیابی کنم رفتم برنامه نصب کردم بعد عکسای همسرم رو با یه دختر دیدم داغون شدم خیلی حالم بده از اون روز همش فکر میکنم وقتی میره بیرون با اون میره البته بگم عکسه مال زمان مجردیه همسرم هست و الان اون ۲۳سالشه عکسه انگار مال۱۶سالگیشه ولی اون همیشه بهم میگفت تو عمرش فقط منو دوست داشته و تا حالا هیچ دوست دختری نداره یعنی بهم دروغ گفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عکس خودشه با دختره پیشش ایستاده دستبنداشون مثل همه بعد منو شوهرم فامیلیم این دختره اصلا از فامیل ...

مهم از الان به بعده نه از الان به قبل 

زیاد جدی نگیر ولی بپرس ازش 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره💫✨🌌

اهمیت نده برای قدیم بوده

نمیتونم هر کار کردم رفتم بهش گفتم غیر مستقیم که من میدونم قبل من با یکی بودی یا اینا بهم میگه اصلا من با کسی نبودم تا همین امروز بهش میگم بهم میگه تو تنها دختری بودی که همه ی چیزی که من میخوام رو داشتی ما هنوز یه سال هم نشده ازدواج کردیم ولی خانواده شوهرم از اونا نیس که دوست دختر داشته باشن و اینا ولی این با دختره انگار قرار میذاشتم چندتا عکس دیدم نمیدونم چجوری بهش بگم میترسم این عکسا رو نشونش بدم عادی شه براش این کارا خیالمم راحت نمیشه همش بهم میگه هر کی بت گفت قبل تو با کسی بودم دروغه😕