2777
2789
عنوان

چاقی و سقط

2698 بازدید | 41 پست

سلام خانومای گل این اولین پست من داخل نی نی سایته ..من کمتر از دو هفته هست که سقط داشتم و چون اضافه وزن دارم از دکترم پرسیدم ممکنه اضافه وزن باعث سقط شده باشه دکترم گفت ممکنه این هم باشه ولی صد در صد نمیشه گفت ‌..... تا سه ماه هم گفت نباید اقدام کنم خواستم چند دوست عزیز که شرایط منو دارن اضافه وزن دارن ولی می خوان چند ماه دیگه اقدام کنند با من همراه بشن برای کاهش وزن و تشویق هم برای لاغری ... هر کسی پایه است اعلام کنه ممنونم ... فقط هم دوستای با اراده که می خوان مامان بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چاق بودم ، دکتر اب پاکی ریخت رو دستم، گفت تو اصلا حامله نمی شی، بشیم سریع سقط میشه برو یه فکری به حال خودت کن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
من چاق بودم ، دکتر اب پاکی ریخت رو دستم، گفت تو اصلا حامله نمی شی، بشیم سریع سقط میشه برو یه فکری به ...

عجب مگه دکتر خداست خیلیا با اضافه وزن بالا مامان شدن 

الان مامان شدی؟

عجب مگه دکتر خداست خیلیا با اضافه وزن بالا مامان شدن  الان مامان شدی؟

نه والا من اون موقشم نمی خواستم، ولی دکترم خیلی خیلی خیلی رو اضافه وزن حساس بود بی نهایتم معروفه، کلا همه ی مشکلاتو به اضافه وزن ربط میداد، البته درستم می گفت چاقی مادر همه ی بیماریهاست

سلام استارتر جان سعی کن حتما وزنت و بیاری پایین . جنین خواهرم پارسال به خاطر اضافه وزن و سن بالا  متاسفانه 3 روز قبل از تاریخ سزارینی که مشخص شده بود  تو شکمش خفه شد . دکتر گفته تا به وزن ایده آل نرسه اجازه بارداری نداره و ایشون 1 ساله رژیم گرفته و الان 2 کیلو اضافه وزن از 25 کیلو مونده. 

خواهر من خیلی چاق بود 1بار سقط داشت بعد 6 سال باردار نشد لاغر که کرد بلافاصله باردار شد 

پیشرفت قابل توجهی داشتی 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️