2777
2789
عنوان

ساک حاملگی و کیسه زرده بدون پل فتال

166 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان کاربر قدیمیم .

تو سونو زده ساک حاملگی با کیسه زرده بدون پل فتال مشهوده .بقیه چیزارم زده طبیعی.جنینم دیده نشده.

حالا سن بارداریو زده ۶هفته و ۵روز درحالی که طول ساک حاملگی ۱۲ میلی متره.اشتباه نزده نظرتون؟؟

ویه سوال دیگه اینکه نمیدونستم باردارم ،دوماه پریودی ۱۰ روز جلو مینداختم به صورت فقططط لکه و لخته.سرهمون رفتم چکاپ ببینم چه مرگمه که گفت بارداری 😐خیلی نگرانم عزیزان،ممکنه سقط کرده باشم نفهمیده باشم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم همین بود حامله بودم.برا لکه بینی باید شیاف پروژسترون بزاری.بزار نه هفته شی یک سونو دیگ بده

اره شیاف داد از دیشب گذاشتم .ترشخ لخته ندارم دیگه.دکتر گفت تو این سن یه چیزی باید دیده میشد .باز از طرفی ۱۲ میلی متر تو نت زده یعنی ۵هفته.اصن نگرانم خیلی .

ن زوده چند هفته دیگه برو نشون میده

ممنون .میگم بارداری ناخاسته بوده .منم فک میکردم لکه بینیام به خاطر کیسته مثلا.ممکنه افتاده باشه ،ساک بمونه؟میشه همچین چیزی؟

اره شیاف داد از دیشب گذاشتم .ترشخ لخته ندارم دیگه.دکتر گفت تو این سن یه چیزی باید دیده میشد .باز از ...

نگران نباش تواین سن حاملگی همینکه ساک هم دیده شده خیلی بوته.برا خیلیا همینم دیده نمیشه

من شیش بار حامله شدم تجربم زیاپ

فقط فک نکن ب هیچی 

بعضیا ژنتیکی تو بارداری‌شون هم پریود میشن، احیانا مادر،خواهر یا خاله‌تون اینجوری نبودن؟ 

چون شما داری میگی دقیقا دو ماه حدود زمان پریود لکه میدیدی و تمام،اگه خدای نکرده سقط بشه خب یه بار خون‌ریزی شدید دارید نه اینکه طی دو ماه اینجوری باشه

من قبل از سونوی قلب به نیت تشکیل قلب بچه‌م سوره یس خوندم که قلب قرآنه، شما هم بخونید ان‌شاء‌الله که اون بچه داره رشد میکنه، ببینید وجود کیسه زرده یعنی یه جنینی هست که داره ازش تغذیه میکنه، پس با آرامش و توکل امیدوار باشید

بعضیا ژنتیکی تو بارداری‌شون هم پریود میشن، احیانا مادر،خواهر یا خاله‌تون اینجوری نبودن؟ چون شما داری ...

عزیزم ناخواسته باردارشدم ،بچه نمیخاستم.یه پسر ۵ساله دارم.وسواسم خیلی ،این یهویی شده استرس دارم خیلی.رو بارداری قبلیمم هیچچچچچ مشکلی نداشتم ،حساب شده اقدام کردم