2777
2789
عنوان

قهوه خورا بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ماه به خاطر رژیم یک ماه اصلا نخوردم بعد عادتم فوق العاده عالی شده بود خیلی بهتر بودم باز ماه پ ...

ولی ماچاهم یه چند باری خوردم خوب بود 

ولی الان یه طوریم فقط قهوه میخوام

نه مگه دیوونم چند نفر رو دیدم فشار خونی شدن و تپش قلبی هستن بخاطر مصرف چندین ساله ی قهوه یعنی طرف بع ...

شماهم برای بار سوم مجبور بشین به مصرف قهوه روی بیارین میفهمین چی میگم😭

برو یکی درست کن بخور😂

به مامانم گفتم هفته ای یه بار میخورم چون بهم گیر میده

الان این قهوه سازه صدا میده میفهمه نمیدونم چطوری دست به سرش کنم

بعد خودمم عذاب وجدان دارم میگم اینطوری مشکلی برام پیش نیاد..

ولی برای من واقعا روزی دوتا کمه😐

یکی مثل خودم پیدا کردمممم 😂💚

روزی دوشات میزنی؟صبح و عصر؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

آری ولی خیلی جلو خودم میگیرم ک شب دوباره نخورم،دیشب باخودم کلی کلنجار رفتم ک بیخیالش بشم

منم یکی صبح میخورم یکی عصر 

اگه نخورم اصن نمیتونم کارامو انجام بدم یا جایی برم 😂😭

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

دقیقااا و شدیدا بعدازخوردنش حس ارامش دارم. کلا بهش عادت کردم😂

خودت درست میکنی؟

مارک دستگاه و نوع قهوه ای ک استفاده میکنی چیه؟