2777
2789
جالبه نشنیدم من اضافه وزنم در حد ۲۰ کیلوه

منم ده کیلو اضافه دارم . ولی چند تا قرص دیگه خوردم تاثیر عکس داشت و حالم بد میشد . اینو تو دیوار پیدا کردم قیمتشم نسبت به بعضیا خوبه خیلی . اگه یکماه دیگه کم کردم میام بهت میگم عزیزم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ده کیلو اضافه دارم . ولی چند تا قرص دیگه خوردم تاثیر عکس داشت و حالم بد میشد . اینو تو دیوار پید ...

ممنون عزیزم حتما بگو من قرصای خیلی زیادی خوردم نصفشون ک تا پای مرگ منو برد الان سراغ ی چیز بی خطرم

میشه بگی ؟

اسم قرص ردوکسا

نیم ساعت قبل ناهار و نیم ساعت قبل شام باید بخوری

متابولیسم افزایش میده

اینو دکتر ب من داد خیلی کمکم کرد لاغر شدم

رژیم رعایت کن و این قرص بخور اصلا استپ نمیشی

حتی بدون ورزش من هقته ای ۱ کیلو کم کردک

چطور استفاده کردن؟ برا من خوب نیست که

من صبح ناشتا اول قرص تیروئیدمو میخوردم نیم ساعت بعدش یه دونه ردوکسا میخوردم و نیم ساعت تا یک ساعت بعدش صبحانه میخوردم ...یه دونه هم نیم ساعت قبل شام میخوردم البته شام رو هم سبک میخوردم و تا قبل ساعت هشت میخوردم من در طول روز ریزه خواری داشتم که با خوردن این قرص ریزه خواریم قطع شد

ممنون عزیزم حتما بگو من قرصای خیلی زیادی خوردم نصفشون ک تا پای مرگ منو برد الان سراغ ی چیز بی خطرم

اوووه نکن عزیزم بخاطر لاغری خودتو داغون نکن . من در حد حالت تهوع و سرگیجه بوده قرص‌هایی ک خوردم ولی این خوب بود برام یبوستمم برطرف کرد اشتهام کم کرده . حتمن میام بهت میگم نتیجه رو💚

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من صبح ناشتا اول قرص تیروئیدمو میخوردم نیم ساعت بعدش یه دونه ردوکسا میخوردم و نیم ساعت تا یک ساعت بع ...

چ خوب مشکل منم ریزع خواریمه همش دوس دارم ی چیزی بخورم

چ خوب تحقیق کنم راجبش بیشتر یسریا میگفتن خوب نیست

من خوزدم و هیچ عوارضی نداشت با اینکه بدنم حساسه

خیلی متابولیسم بالا میبره اگ یه ورزش ساده هم بکنی ک حیلییی عالی ورن کم میکنی