2777
2789

دغدغه شما بخصوص مامانا الان چی هست؟

اگه قرار باشه الان یک روانشناس دوره ای رو برگزار کنه دوست دارید درباره چی صحبت کنه باهاتون؟

موضوع اون دوره چی باشه براتون جذاب هست و دغدغه اتون هست که شرکت می کنید؟

غذا غذا غذا😁

موندم چی بزارم دیگه براشون 

ولی جدا از شوخی 

برام ارتباط خوب بین دخترام و پدرشون مهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضطراب بعد از جنگ

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دخترم داره روند طبیعیه رشدش رو طی میکنه این منم که این روزا نمیدونم چطور باید احساساتم رو کنترل کنم چطور رفتارم رو آگاهانه کنم راه رو بلدم عمل کردن رو چند وقته یادم رفته 

انسانیت......

اینکه چجوری سرگرمش کنم که آسیب های تک فرزندی بهش نرسه البته قرار نیست تک فرزند بمونه ولی خب فعلا تا ...

ممنون که جواب دادید🌹

ببریدش پارک جاهایی که هم سالانش هستن خانه های بازی هم خیلی خوب هستن 

و مناسب با سنش هم میتونید کلاس بفرستیدش مثل نقاشی که بیشتر با هم سن و سالاش باشه تو خونه هم باتوجه به سنش بهش مسئولیت های کوچیک بدید 

پیشنهاد میدم برید پیش یک روانشناس CPRT و اصولش رو یادبگیرید و تو خونه انجام بدید برای سن فرزند شما هم اتفاقا خیلی مناسبه 

تک فررند چطور بزرگ. کنیم حس تنهایی نکنه جنگ جنگ جنگ

ممنون که جواب دادید🌹

شمام همینطور میتونید ببریدش محیط هایی که هم سالانش هستن مثل پارک ، خانه بازی یا کلاس های هنری ، ورزشی و... ثبت نامش کنید که بیشتر با هم سن و سالاش باشه 

تک فرزند ها بیشتر فشار خانواده روشون هست چون همه تمرکز پدرومادر رو اون هاست انتظار دارن بی نقص و کامل و موفق باشن همیشه ولی وقتی چند تا بچه باشن این انتظارات و مرکز توجه بودن یه کم تقسیم میشه باید حواستون باشه همچین فشاری بهش وارد نشه 

شما مادر هستید یا قراره درس روانشناسی بخونید؟

به نظرم بعضی پدر و مادرا با اخلاق بدشون، دعواها و بحثاشون، حساسیت های زیاد و گیر دادناشون دارن روح و روان بچه هارو تخریب میکنن از همون بچگی اونهارو دچار تروما و اضطراب میکنن 

این موضوع خیلی خیلی خیلیییی مهمه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن