2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت

197 بازدید | 15 پست

تو گوشه گیری که خونه ما نمیای گفتم مگه رفتار زن و دخترتونو ندیدین تاحالا هرچی از دهنشون درومده هم تو روم هم پشت سرم گگفتن گفت اخلاقشونه تو باید خودتو وفق بدی نمیشه با همه بد باشی فلانی اونجور گفت اون یکی اینجور گفت

گفت فکر میکنی زن و دختر من از رفتار تو راضی ان؟گفتم من اصلا دخترتونو آدم حساب نمیکنم که بخوام باهاش معاشرت داشته باشم

یکم بحث کرد که تو کس و کار نداری از ما فاصله بگیری یه ماه بعد افسرده و گوشه گیر شدی بخاطر خودت میگم و رفت 

دلیل اینجور. گفتنم اینه پشت سر من گفته جن..ه پدر س.. تخم ... پیاماشو خودم دیدم و شوهرمم هیچی نگفته فقط گفت دیگه نیازی نیست بریم. خونشون ولی باباش با این قضیه مشکل داره

بد شد اینجور گفتم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیییی رفتارت و برخوردت بد بوده . کاش بهتر جواب میدادی و مودبانه تر 

ببین اونا هرچی گفتن الان میتونستی با رفتار درست ثابت کنی ک تو ادم درستی هستی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خیلیییی رفتارت و برخوردت بد بوده . کاش بهتر جواب میدادی و مودبانه تر ببین اونا هرچی گفتن الان میتونس ...

تو این یک سال که از حرفاشون گذشته بجز فاصله گرفتن بی احترامی نکرده بودم این مدت به اصرار پدرشوهرم دوباره خونه خواهرشوهرم رفتم و دوباره از بقیه میشنوم پیشت سرم حرف میزنه دیگه نمیتونیم مودب باشم

اگر شوهرت پایه هست قطع ارتباط گوشه گیر چیه

من به جای تو بودم از فردا برنامه میرختم

استخر 

باغ 

کافی شاپ

بیرون پارک

رستوران هر روز با یکی از دوستات برو عکس بگیر بزار ببین 

اللهُ یکفی... 
اگر شوهرت پایه هست قطع ارتباط گوشه گیر چیهمن به جای تو بودم از فردا برنامه میرختماستخر باغ کافی شاپب ...

بیرون که زیاد میرم ولی با بچه کوچیک خودم راحت ترم بیشتر وقتم خونه باشم بقیه نمیزارن

خانوادمم بیان خونمون پدرشوهرم به شوهرم میتوپه که الان زنتو پر میکنن و فلان

من برم به شوهرم میگن بسه دیگه مگه تازه اونجا نبود 

خونه بمونن میگن آره کسی رو نداره

بیرون برم میگن ولگرد

باور کن همه ی اینارو گفتن 

تو این یک سال که از حرفاشون گذشته بجز فاصله گرفتن بی احترامی نکرده بودم این مدت به اصرار پدرشوهرم دو ...

۱ سال ! 

ببین میدونم سخته و ناراحت شدی اونا کاری کردن ک شما اینطور جواب دادی ولی بنظر من با سیاست تر رفتار کن . همون فاصله را حفظ کن . شما خودتا اولویت قرار بده . بگو من نرفتم ک ناراحت نشم پس چرا ب حرف اونایی ک خبرمیارن برات گوش میدی ؟ شما ظاهرا حذفشون کردی ولی باطنا نه ! 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
۱ سال ! ببین میدونم سخته و ناراحت شدی اونا کاری کردن ک شما اینطور جواب دادی ولی بنظر من با سیاست تر ...

کی خبر میاره فکر میکنی

همین پدرشوهرم

یا تو گوشی شوهرم یهو میبینم

یا استوری میزارن

نمیزارن تا بفهمن علاقه به رفتن ندارم بی خبر میان در همسایه رو میزنن باز میکنه میان پشت در واحد میشینن آخرشم بچمو برمیدارن میبرن میگن تو هم یا بیا یا بچه رو شب میاریم