2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از قبل قورمه سبزی داریم، ته چینم داریم یکیشو میخوریم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بیرون بودم الان رسیدم خونه ۱ هم برقا میره😵‍💫 کلی کار دارم با آب و برق ☹️این وسط مسطا هم برای ناها ...

شما چجور درست میکنی کوکو سیب زمینی میپزی سیب زمینی بعد له میکنی تخم مرغ می‌زنی 

من عدس پلو میپزم عدس هام چرا پوستش در میاد و درب طرفم باز میزارم جدا عدس میجوشونم

وقتی داری عدس رو میپزی با آب سرد بزار بپزه شعله ملایم در قابلمه رو هم نزار  

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

هیچی ترین حالت ممکن رو داریم خودمم ساعت ۳/۵باید برم بیرون دوتا روضه دعوتم تا ساعت ۷/۵ باید هم ناهار بذارم هم شام میام خونه راحت باشم ولی دراز کشیدم تو اتاقم دارم با شما ها صحبت میکنم و بستنی میخورم 🤣🤣🤣🤣

شما چجور درست میکنی کوکو سیب زمینی میپزی سیب زمینی بعد له میکنی تخم مرغ می‌زنی

نه 

به ازای هر دو تا سیب زمینی متوسط یدونه پیاز متوسط و یک الی دو تا تخم مرغ نمک فلفل سیاه زردچوبه و دو قاشق سرخالی آرد و سرخ میکنم با شعله بالا   حسابی ترد میشه 

سیب زمینی ها هم خام رنده ریز

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چجوری میپزین خوشمزه میشه

عالی میشه خانواده شوهرم دوس نداشتن من معتادشون کردم

پیانو کاملا ریز خرد میکنم والبته زیاد سرخ ک شد لپه خیس کرده و جوشانده رو اضافه میکنم حسابی تفت میدم بعدش گوشت و ادویه جات و رب بعد از دو ساعت که گوشت پخت تو قابلمه ی دیگه ای بامیه رو با 4 یا 5تا حپه سیر له شده تفت میدم بعد که سرخ شد به خورشت اضافه میکنم این کار باعث میشه که بامیه کشدار نشه و طعم فوق العاده ای پیدا کنه.اخرشم آبلیمو میزنم تو خورشت و تمام.نوش جان

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

وقتی داری عدس رو میپزی با آب سرد بزار بپزه شعله ملایم در قابلمه رو هم نزار

من همیشه اب میجوششید عدس که از قبل خیس خورده میریختم داخلش درش هم نمیذاستم الان اب سرد بریزم قابلمه بعد عدس هم بریزم بزارم باهم جوش بیان