2777
2789
عنوان

مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست
واینکه زیادی دست و دلبازه یعنی تفریح و بیرون و اینجور چیزا زیاد میره و زیاد پول خرج میکنه دلیلش اینه ...

اينايي كه ميگي ذهنم كاملا ميره به اين سمت كه پسره رو پول باباش خيلي حساب كرده ، زيادي دست و دلباز بودن يعني اصلا برنامه واسه آيندش نداره، تو شرايط فعلي اقتصادي فعلا همه حساب و كتاباش رو گذاشته رو سرمايه بابا تا ببينه چي ميشه

فقط اين رو بدون اگه خانواده خودت احازه تصميم گري بهت نميده و هر تصميمي كه ميگري اونا رو هم بايد دخيل كني ، تو ازدواح اين ماجرا خيلي خيلي بيشتره تو حتي براي ساعت خواب و غذات هم ممكنه روتين خودت رو از دست بدي مجبور باشي با يكي ديگه هماهنگ باشي 

ميخوام بگم فقط حواست باشه كه براي فرار از شرايط خونه و اينمه نمي توي جلو خانوادت وايسي وارد ازدواج نشو، اگه تو خونه مامان و بابا نتوني حرف رو بزني و قاطعانه از تصميم هات دفاع كني 

تو زندگي مشترك هم نمي توني

ببين الان ديگه همه ماشين ها ميلياردين ، ملاك رو ماشين ندون، موود بوده طرف دوتا سه تا ماشينم داشته زي ...

قطعا ماشین ملاک نیست 

شما پرسیدی در مورد خونه و ماشین گفتم 

چون ایشون با قیمت ماشینش میتونه یه آپارتمان توی مرکز شهر بخره منطور این بود چون دلش از سمت پدرش قرص هست میدونه بهش خونه و..میده ترجیح داده ماشین خارجی داسته باشه 

برای خودش هست دورادور میشناسمش هرچی میگفت کاملا درست بود 

حتی گفت دوس دخترم داشته قبل ۳۰ سال خب این یکم منو ناراحت کرد و خیلی صادقانه همه چیز زندگیش گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينايي كه ميگي ذهنم كاملا ميره به اين سمت كه پسره رو پول باباش خيلي حساب كرده ، زيادي دست و دلباز بو ...

اجازه تصمیم والا مثلا میگن نظرت چیه میگم مورد خوبیه بیشتر اشنا بشم ولی مامانم قانع میکنه نه آخه سطح تحصیلاتشان یکی نیست 

بعدن مشگل برمی‌خورید 

اما خب من اگه سنم کمتر بود شاید صبر میکرد مورد بهتر بیاد 

و اینکه کیفیت خواستگارام خیلی اومده پایین 

در حال حاضر این بهتر از بقیه اس 

اينايي كه ميگي ذهنم كاملا ميره به اين سمت كه پسره رو پول باباش خيلي حساب كرده ، زيادي دست و دلباز بو ...

وخب ادعا می‌کرد خیلی دوسم دارم چون سه ساله خواستگارم هستش و به خاطر شرایط مالیشون خیلیا خواهان ازدواج باهاش هستن ولی این همچنان مجرده 

و من خوب حتی دوباره امسال کنکور دادم اگه بتونم فیزیو یا دارو قبول بشم یعنی من توی درس و کار کمال‌گرا هستم 

ولی واقعا خلا نبودن شریک زندگی حس میکنم و بااینکه تایم زیادی خونه نیستم مشغول کار و ...بازم تنهام 

و محیط کارم و اطراف و اقوام میبینم موردی نیست 

و اینم بگم حتی توی اقوام یسری پسرا که نتونستن زن بگیرن و هیچ جا بهشون زن ندادن به قولی میان خواستگاری من و خب بابت این قضیه یکم دپرس میشم