2777
2789
عنوان

مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم هروقت ازطرف پسر مطمئن سدی ی ریش سفید و بزرگتربرامادرت پیدا کن که حرف شنوی ازش داشته باشه . ب ...

چی بگم والا 

گمون نمیکنم خوب پیش بره 

دوباره منم و تنهایی

بگی بیخیال باید تا وقتی توی خونه پدر مادرتی همینجوری کنار بیایی . از همین الان زندگیتو نده دست کسی

اصلا خسته ام نمیدونم چطور بگم 

حوصله بحث ندارم باهاشون 

خب به نظرم یجایی به بعد نباید خیلی کمالگرا بود 

و این آقا پسر به نظرم مورد مناسبی بود چون بر خلاف خانواده ام من پول به تحصیل ترجیح میدم 

هرچند من تو سن کمتر خواستگار بهتر داشتم اما یا خوش نیومد از ظاهرشون یا یسری دلایل دیگه 

اصلا خسته ام نمیدونم چطور بگم حوصله بحث ندارم باهاشون خب به نظرم یجایی به بعد نباید خیلی کمالگرا بود ...

من آقا هستم خودم ولی همیشه میگم تحصیلات شعور نمیاره . برای زندگی خیلی چیزا رو باید در نظر گرفت یکیش فقط تحصیلاته . بقیه چیزا هم هست که باید در نظر بگیری

اينكه شما سي سالته حتما اون ، از سي بالاتر هست ديگه؟

خب تو اين شرايط سني كه اون پسر داره، اينكه درس نخونده چي كار مرده؟ خونه و ماشين داره؟ سرمايه داره؟ خودش جمع كرده يا اينور و اونور كمكگرفته ، ميدوني ميخوام بدونم اگر نرفته دنبال درس ( كه اتفاقا ملاك ازدواج فقط تحصيلات نيست) چي كارايي كرده مه بگيم آقاا اين تو اين سي و خورده اي سنش ديپلم داره نرفته دنبال درس ولي اينكارا رو كرده

اينكه شما سي سالته حتما اون ، از سي بالاتر هست ديگه؟خب تو اين شرايط سني كه اون پسر داره، اينكه درس ن ...

بله چند سالی بزرگتر از منه 

بله شغل که داره شغل آزاد

دوتا ماشین داره یکیش میلیاردی هست 

خونه نداره پدرش پولداره ولی خب پدرش جوری بوده که دوست داشته خود پسرش پول دربیاره و روپای خودش باشه 

دلیل دیپلم بودنش خب پدرش بوده که گفته خودت باید پول دربیاری 

اينكه شما سي سالته حتما اون ، از سي بالاتر هست ديگه؟خب تو اين شرايط سني كه اون پسر داره، اينكه درس ن ...

واینکه زیادی دست و دلبازه 

یعنی تفریح و بیرون و اینجور چیزا زیاد میره و زیاد پول خرج میکنه 

دلیلش اینه پدرم پولداره بالاخره پولش به من میرسه 

ولی خودش کارمیکنه تاالان از پدرش کمک نگرفته 

بله چند سالی بزرگتر از منه بله شغل که داره شغل آزاددوتا ماشین داره یکیش میلیاردی هست خونه نداره پدرش ...

ببين الان ديگه همه ماشين ها ميلياردين ، ملاك رو ماشين ندون، موود بوده طرف دوتا سه تا ماشينم داشته زير پاش يا خونه هم داشته بعد از ازدواج معلوم شده هيچ كدوم به اسم خودش نبوده حالا يا خانواده خريدن يا خانوادش نخواستن به اسم بچشون كنن چون پولش رو خودشون دادن نه بچشون،الان وضعش طوري هست كه با اين شرايط اقتصادي يه خونه خوب و تو جاي مناسبي از شهرتون بگيره؟ 

ببين ديپلم داشتم اصلا بد نيست ، خيلي هم بودن با داشتم تحصيلات تكميلي كه زن و شوهر داشتم باهم نساختن، ولي چارچوب فكري و نگاهي كه كسي كه داره پيرا پزشكي ميخونه با كسي كه يه مدرك پايين تر داره متفاوت هست( عيب و نقص نيست) بايد زندگي تو تصميم گيري ها تو مشكلات تو مسئوليت پذيري اين تفاوت ها رو در نظر بگير خيلي ساده بگم حتي تو يه خريد كردن ساده از تره بار بگير تا شستن توالت خونه و نون خريدن و شب عيد اول خونه كي بريم و …..