2777
2789
عنوان

میخوام بچه مو از پوشک بگیرم

98 بازدید | 8 پست

دستشویی رفتن رو ب پسرم دارم یاد میدم 2 سال و 2 ماه داره.. همین جور ک پوشک هست.. پوشکشو هر 2 ساعت یک باز میکنم میبرمش دستشویی.. بعضی وقتا جیش میکنه بعضی وقتا ن.. 2 ساعت یک بار زیاد نیست؟ میترسم خسته بشه لجبازی کنه.. بعضی وقتا لج میکنه باهام .. برا پی پی کردن می‌ترسه شما راه حلی دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دسشویی نه باید صندلی لگن دار بگیر از اونا شروع کنی بعد بره دسشویی خواهرزاده من اینکار کرد خواهر از دو سال و سه ماهگی صندلی گذاشت تو خپنه کنار دسشویی رفت اونجا جیش پی پی کرد البته با تمرین مداوم دو هفته دو هفته بکوب وقت گذاشت بعد دیگه خودش میرفت رو صندلیش مینشست 

دیگه نباید پوشک کنی. باز بذار و تند تند ببرش دستشویی. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

جیش شبو که همکاری نمیکنه چکار باید کرد برای شب پوشکه فقط

شب ها مایعات کم بخوره و دو سه شب اول پوشک کن ولی بازم صبح زود بازش کن. بعد از دوسه روز یه تشک با نایلون و ملافه بنداز زیرش و آخرین لحظه قبل خواب ببرش دستشویی و شب ها هم بیدارش کن تا یاد بگیره.. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘