2777
2789
عنوان

سفر کوفتم کرد

156 بازدید | 2 پست

متاهلم  با خانوادم اومد سفر قرار بود فقد  ما باشیم 

یهو اون خواهرم چسبید با بچه ش اومد عی ناز میکنه تا بتون پشت راخت بخوابه خواهر مجردم و مادرم با ما اومدن  تو ماشین تازه من بچم همش تو بغلم تو کل راه در حالی که ابجیم  یه جا برا دخترش اختصاص داده 

و ما دونگی داریم پول میدیم خواهرم همینطور تازه  هر چی دلش میخاد بش میگن چشم مثلا گف نهار حاضری باشه شام مرغ باشه اونا گفتن چشم  یا مثلا گفته وقتی پارک خوابیدم گفته که ما تنها یه جا بخوابیم وبابام وشوهر خواهرم  (منظورش شوهرم ) یه جا دیگه  باشن 

خانم میخاد راحته باشه در حالی که هر بار قبلا میرفتیم سفر با شوهرش خودش و شوهرش تنها میخوابیدن تو چادر میگف میخایم منو شوهرم  راحت باشیم 

بعد میگه من اومدم دنبال ماشین بگردم مشهد اگه بابام نمیبره منو یه دعوا راه میندازم 

الانم که رسیدیم مشهد اون مستقیم رف خوابید و مادرم میگه خسته گناه داره بزار بخوابه  و مامانم انتطار داره دو تا واحد رو من تمیز کنم

(دوتا واحد مال بابامه خریده)

هی مامانم میگه برید براش ابیموه و کیک بخرید خستگیش در بره

هی مامانم غر میزنه رو سرم وهمه روم منت گذاشتن انگار من که مفت اومدم سفر 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

مقصر خودتی نباید با اینا میومدی سفر وقتی که شناخت کامل از رفتار و شخصیت شون داری

شوهرم هم  همینطور  دهن بین هم هس انتظار  دارع من نوکری کنم تا بگن چه  مردی سخاوتمنده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان