2777
2789
عنوان

زندگی کردن خیلی سخته نصیحتی دارین

127 بازدید | 10 پست

مامانم وقتی۱۵ سال بودم فوت شد قبلشم بیمار بود

منم دختر نازک نارنجیه و ساکت و گوشه گیر بودم

روزای سختی گذشت  روز به روزم سخت ترمیشه

حس میکنم دیگه نمیتونم ادامه بدم 

سال پیش عمم ازم خواستگاری کرد پسرعمم خوب بود لگد زدم به بختم گفتم زوده هنوز سنم کمه 

رویایی فکرمیکردم گفتم کنکور قبول میشم یه رشته خوب زندگیم بهترمیشه

امسالم کنکور قبول نشدم،بابام واسه خونه خرجی نمیکنه هرروز لیست مینویسم پاره میکنه حتی یه شکر هم به زور میخره

اگه ازدواج میکردم اینطوری نمیشد حداقل مشکل معده م خوب میشد روزی ۴ ۵ بار شربت معده میخورم

ازدواجم کنم جهیزیه نمیده آبجیم میگه جهازت باید مثل من باشه خودش چن سال پیش ازدواج کرد مامان بابام واسش کم نذاشتن اما...

هیچ امیدی به زندگی ندارم

آره نصیحتم اینه شون لق همه این زندگی مال منه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم فرصت های بهتر هست 

ممکن بود خیری در ازدواج با پسرعمه نبوده باشه 

یه رشته خوب قبول شو کار کن 

بزرگترین انتقامی که میشه از دنیا گرفت به نظر من «شاد بودنه، شاد زیستن، شاد سپری کردن»

خواهر برادر دیگه هم تو خونه داری؟!

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥