2777
2789
عنوان

دعوااای خواهر شوهرم و جاریم

170 بازدید | 5 پست

جاریم اخلاق و زبونش واقعا بده. 

همیشه غر زده چرا کسی خونم نمیاد اما کلا نه خودش دعوت میکنه نه اینکه وقتی کسی میره رفتار درستی داره.

حتی با خانواده خودشم مودی رفتار میکنه.

از اولم با خواهر شوهرم مشکل داشت درحالی که اون تا الا با هیچکدوم از عروسای دیگه حتی بحث هم نکرده اینقد ارومه.

علنا تو زبون بچش میذاره که به همه بگه از عمه بدم میاد.

حالا ایندفعه دیگه خواهرشوهرم طاقت نیاورده و اینم حسابی توپیده بهش.

اما همه به خواهرشوهرم‌پریدن که چرا اینطور میکنی و..

ولی هیچکس به جاریم نگفت سالها با همه دعوا کردی بس کن دیگه.

خواهرشوهرم میگفت پس من چی؟ ارامش من چی؟ همش باید ارامش داداشم حفظ بشه؟

توی یک ساختمونن. 

من که کیف کردم جوابشو داده چون واقعا بی ادب و پررو و نمک نشناسه و زبون مار داره.

حتی پدرشوارمادرشوهرم دختر خودشون رو دعوا کردن اما جرات نکردن یک کلمه به جاریم چیزی بگن.

پر از خیال🙂‍↔️

چکار کنن خب ازش میترسن دیگه

ازاول دعوایی بوده الانم ازش میترسن

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

از دعوای کسی خوشحال نشو

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما جرات نداریم ب زن داداشام چیزی بگیم..چون چهارتا میزارن روش تو فامیل چرت و پرت میگن....اونام خوب حرف مارو قبول نمیکنن و فکر می‌کنن ما مقصریم نه عروس 

پس از ابروی خودمون می‌ترسیم نه عروس ..چه میشه کرد فقط یک راه داره اونم دعوا نیست..کل خانواده اتحاد داشته باشن و باهاش سرسنگین رفتار کنند که بدونه شماها پشت همید

از دعوای کسی خوشحال نشو

خوشحالیم واسه این بود که بارها بمنم تیکه انداخته.یا حسادت کرده.

اما چون براددشوهرم با شوهرم بسیار صمیمی هست من چیزی نگفتم.

امااا اگررر روزی بخواد با من دعوا کنه دیگه تیرش به سنگ میخوره چون حسابی از پسش برمیام. 

من همیشه احترام گذاشتم و میذارم. اما از خط قرمزم کسی رد بشه دیگه کوتاه نمیام.

پر از خیال🙂‍↔️