norostovar مدیر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7272 عنوان ماشین لباسشویی دوو بهتره یا پاکشوما🥴خواشا نظر بدین | مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 37 پست کدومش بهتره پاکشوما تسمه ای یا دوو گیر بکسی هردوش هم ۸ کیلو.تجربشو داشتین؟ عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره 1404/05/12 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
norostovar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7272 برا من بوشه داداشم ۱۱ سال پیش گرفته الان اصلش کم پیدا میشهولی مامانم اسنوا داره به شدت راضیه دوو هم ... اره عزیزم بوش اصلش نیس دیگه باشه هم قیمتش بالاس.چخوب مرسی گلی عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
norostovar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7272 هر دو در حد هم و جنس درجه سه چینی هستناگر مشکل مالی نداری بهتره از برندهای اصلی بخری از جمله الجی و ... ممنون بابت راهنماییتون ولی خب متاسفانه بودجم محدوده عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
abandokhteh17 عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 9739 اره عزیزم بوش اصلش نیس دیگه باشه هم قیمتش بالاس.چخوب مرسی گلی ابنم بگم جنس ایرانی خداقل گارانتی قطعات اصل دارهمن خودم برقی های ریزمو ایرانی برداشتم راضیم مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 87001 به آپشناش و مدل شستشو هاش توجه نکن ما که کلا یه شستشوی ۱۴ دقیقه داره همه چی رو با اون میشوریم تازه ۱ ... دقیقا منم همیشه شستشوی ۱۵ دقیقه رو میذارم و بس
norostovar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7272 به آپشناش و مدل شستشو هاش توجه نکن ما که کلا یه شستشوی ۱۴ دقیقه داره همه چی رو با اون میشوریم تازه ۱ ... بله کاملا درست میگین عزیزم خیلی ممونم گلی عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
norostovar مدیر استارتر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7272 من پتو یک نفره هم توش میندازم وای بهتره اینکار رو نکنید نه برا پتو اینا که ماشین قبلیم از این دوقلوهای ۱۰ کیلوییه دارم.اتفاقا فروشنده میگفت پتو توش نباید شست میگفت میشوره ولی به مرور خراب میشه عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
دلنازتونم عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1528 اونایی که به پول من میخورد۳۱ تومنی و ۳۳ تومنی بود عزیزم.ولی خب حتما قیمتای بالاتریم داره.مثلا این ۳۳ ... 🙏🙏
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6952 بله کاملا درست میگین عزیزم خیلی ممونم گلی ♥️♥️♥️ برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱