2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی دوو بهتره یا پاکشوما🥴خواشا نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 37 پست
واسه من تسمه ایی خداییش هیچ صدا و لرزشی نداره .خیلی تمیز میشوره در کل راضیم ..دوو ۸ کیلو

دوو تسمه ای نداشت.فقط پاکشوما تسمه ای بود

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوو تسمه ای نداشت.فقط پاکشوما تسمه ای بود

شاید الان نداره واسه من ۶ سال پیش بود خریدم هم تسمه هیی داشت هم گیربکسی ولی فروشنده گفت تسمه ایی بخر اگه هم خراب بشه دوتا تسمه س عوض میشه ولی گیربکس خراب بشه پر هزینه میشه برات 

ما دوو داریم

قبلش پاکشوما داشتیم ۲۰ سال کار کرد؛ دادیم به کسی هنوزم کار میکنه 

حس میکنم پاکشوما بهتره چون خیلی سال است که داره لباسشویی تولید میکنه و اکثرا پاکشوما رو به لباسشویی می‌شناسن 

ببین گارانتی و خدمات پس از فروش همه شرکت‌ها تقریبا یخ دروغ واقعیه ولی جفتشون خوبه برو کیفیت ساختمون رو تو فروشگاه ببین و مقایسه کن 

اینگه مثلا چند کلیویی میخواهی یا میخواهی مثلا شستشوی سریع داشته باشه یا تنظیمات قابل تغییر باشه مثل دمای آب یا تعداد دور خشک کن یا تعداد دور آبکشی 

بعد اینکه به نتیجه رسیدی چیزی که میخوای بخر 

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

عزیزم ببخشید میپرسم قیمت دوو چقدره ۸ کیلو ..دوستم میخواست بخره گفتن ۴۶ میلیون

اونایی که به پول من میخورد۳۱ تومنی و ۳۳ تومنی بود عزیزم.ولی خب حتما قیمتای بالاتریم داره.مثلا این ۳۳ تومنیش به وای فا وصل میشدو دربش حین شستشو میشد باز کرد برنامه شستشو لباس کودک داشت و...

ما دوو داریمقبلش پاکشوما داشتیم ۲۰ سال کار کرد؛ دادیم به کسی هنوزم کار میکنه حس میکنم پاکشوما بهتره ...

پاکشوماهای چند سال پیش واقعا عالی بودن برا مامانبزرگم ماله ۱۵سال بیشتره انقدر تمیز میشوره کیف میکنه ولی پر صدا و لرزشه و خب برنامه خاصیم نداره این جدیدا یکم ابشنا بالاتره ولی نمیدونم همون کیفیت رو داره یا نه قیمتش از دوو یکم پایینتر بود و تسمه ای کلا بین این دوتا موندم

هر دو در حد هم و جنس درجه سه چینی هستن

اگر مشکل مالی نداری بهتره از برندهای اصلی بخری از جمله الجی و سامسونگ و وستل

در مورد وستل باید بگم که یک برند عالی ترکیه ای هست و لباسشویی های بسیار با کیفیتی داره

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.

پاکشوماهای چند سال پیش واقعا عالی بودن برا مامانبزرگم ماله ۱۵سال بیشتره انقدر تمیز میشوره کیف میکنه ...

به آپشناش و مدل شستشو هاش توجه نکن 

ما که کلا یه شستشوی ۱۴ دقیقه داره همه چی رو با اون میشوریم 

تازه ۱۵ مدل هم شستشو داره ولی همان ۱۴ دقیقه ای میشوریم 

آخه واقعا وقتی لباس زیاد تو آب باشه مثلا لباسشویی ۲ ساعت بشورش تمام تار و پودش از بین میره و چیزی ازش نمیمونه

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱